iyi bir gitar önerisi

Herkese merhabalar, stratocaster meksika yapımı bir gitarım var. Kullanım olarak çok rahat fakat yakın zamanda prs custom 24 usa modelini dinleme fırsatım oldu arada uçurum bir fark var. 2. alacağım gitarın iyi bir gitar olmasını istiyorum üst segmentte beni tatmin edecek gitar ne olabilir. Genelde başlangıç gitar önerileri var sitede gitar ustalarınında fikrini almak istedim yorumlarınızı beklyiorum

Usta değilim ama… o gitara en yakın yine PRS S2 olanı var. O da Usa ama daha hesaplı. S2 Custom 24 bizzat sahip oldum, mükemmel gitardı.
Onun dışında seçenek sonsuz, paran varsa seç beğen al, hangi birini yazalım…

Bence dinlemeden çok gitarın çalım konforu, ağırlığı vs fark yaratır. Bugün teknoloji sayesinde en dandik sunta gitardan bile artık ton alınabiliyor. Rahatlık ve konfor için zaten adres belli; PRS Usa, Kiesel, Mayones, Strandberg, Suhr, Tom Anderson, ESP, Jackson USA

Burada hangi tarz çalacağınız önemli... Sevdiğiniz grup veya gitaristler neyse onu duymak isteyeceksiniz.
Öncelikle hayalinizdeki tonu düşünün, onların ekipmanlarını inceleyin.
Fender de PRS'de iyi gitar. Ama özelikleri uçurum kadar farklı... Çünkü her ikisinin de ağaçları da manyetikleri de farklı...
Unutmayın iyi bir setup ile bu gitarların yapamadığı tonları bile elde edilebilir.

Usta değilim ama… o gitara en yakın yine PRS S2 olanı var. O da Usa ama daha hesaplı. S2 Custom 24 bizzat sahip oldum, mükemmel gitardı.
Onun dışında seçenek sonsuz, paran varsa seç beğen al, hangi birini yazalım…
Aslında S2 ve standart custom arasında bende kaldım ülkemizde fiyatlar malum arasındaki farkı denemek lazım birde ne gibi farklılıklar var teknik olarak

• SE: Affordable instruments designed by PRS that play well beyond their price tag. Built by our partners to our exacting specifications.
  • S2: Made in our Maryland factory, reimagined shapes and styles ranging from classic PRS designs to new and unique layouts.
  • Bolt-On: Made in our Maryland factory, singlecoil and humbucker designs made with bolt-on construction.
  • Core: The series that started it all in 1985, our core lineup features Maryland-made modern, vintage, and specialty stylings.
ve en son paran yetiyorsa, Santana veya Mark Tremonti filan gibi birisiysen Private Stock 🙂
Ben açıkçası S2 en iyi tercih derim. Mükemmel gitar, nispeten makul fiyat. SE'ler de oldukça iyi ama, hani başka markaların "ucuzu" gibi düşünme.

• SE: Affordable instruments designed by PRS that play well beyond their price tag. Built by our partners to our exacting specifications.
  • S2: Made in our Maryland factory, reimagined shapes and styles ranging from classic PRS designs to new and unique layouts.
  • Bolt-On: Made in our Maryland factory, singlecoil and humbucker designs made with bolt-on construction.
  • Core: The series that started it all in 1985, our core lineup features Maryland-made modern, vintage, and specialty stylings.
ve en son paran yetiyorsa, Santana veya Mark Tremonti filan gibi birisiysen Private Stock 🙂
Ben açıkçası S2 en iyi tercih derim. Mükemmel gitar, nispeten makul fiyat. SE'ler de oldukça iyi ama, hani başka markaların "ucuzu" gibi düşünme.
paylaşımın için çok sağol PRS'te karar kıldım S2 modelide fiyat perdormans aklıma yatıyor eğer ikinci elde custom serisi bir gitar denk gelirse tabiki değerlendirilebilir ama tınıları birbirine gerçekten çok yakın ve SE serisine göre oldukça iyi gitarlar. Bir sorumda 22 ve 24 serilerinde perde sayısı dışında bir fark var mı.

Merhaba, PRS leri ben de çok merak ediyorum. Aldığınız zaman strat kullanıcısı olarak kıyaslama yapar mısınız? Gerçekten strat ve les paul karışımı mı bazılarının söylediği gibi?

Geri