Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci el SX vtg strat aldım. İlk gitarım bakım konusunda pek bir bilgim yok. Zuhal müziğe sorduğunda 300 tl + tel ücreti dediler. Sizce Zuhal Müzikte bakım ve tel değişimi yaptırmalı mıyım? Gitar bakımı konusunda daha iyi bir yer var mıdır?
İkinci el SX vtg strat aldım. İlk gitarım bakım konusunda pek bir bilgim yok. Zuhal müziğe sorduğunda 300 tl + tel ücreti dediler. Sizce Zuhal Müzikte bakım ve tel değişimi yaptırmalı mıyım? Gitar bakımı konusunda daha iyi bir yer var mıdır?
Bakım konusunda İzmir Bostanlıda Cenker Baydere 1 numaradır. Zuhali bilemem ama Cenker bey işinin ehlidir. Tabi fiyat konusunda bilgi almanız gerekiyor.
. İlk gitarım bakım konusunda pek bir bilgim yok. Zuhal müziğe sorduğunda 300 tl + tel ücreti dediler. Sizce Zuhal Müzikte bakım ve tel değişimi yaptırmalı mıyım? Gitar bakımı konusunda daha iyi bir yer var mıdır?
Bu tür müzik mağazalarında Luthier çalışmıyor, çalışanlar kendi imkanları ve bilgileri dahilinde iş yapmaya çalışıyorlar. Bir Luthier ile çalışmanız daha doğru diye düşünüyorum.