ayberk.darrell 12 Ekim 2024 #1 izmir içi baterist arıyoruz, torbalıdayız ve bir grubumuz var. iki gitaristiz ve bir de basçımız var. instagram: @ayberk.darrell
izmir içi baterist arıyoruz, torbalıdayız ve bir grubumuz var. iki gitaristiz ve bir de basçımız var. instagram: @ayberk.darrell
Olgun Cengiz 8 Ocak 2025 #2 Ben davul çalıyorum ve grup arıyorum. YouTube linkim: https://youtube.com/@olguncengiz
ayberk.darrell 31 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Olgun Cengiz demiş ki: Ben davul çalıyorum ve grup arıyorum. YouTube linkim: Olgun Cengiz Hepsini görmek için tıklayın... kusura bakmayın pek ilgilenemedim bu sıralar. isterseniz instagram'dan ekleyin konuşalım; @ayberk.darrell
Olgun Cengiz demiş ki: Ben davul çalıyorum ve grup arıyorum. YouTube linkim: Olgun Cengiz Hepsini görmek için tıklayın... kusura bakmayın pek ilgilenemedim bu sıralar. isterseniz instagram'dan ekleyin konuşalım; @ayberk.darrell
Olgun Cengiz 1 Şubat 2025 #4 Merhaba, Instagram kullanmıyorum. Whatsapp numaramı özelden atıyorum. Oradan iletişime geçebiliriz. Görüşmek üzere
Merhaba, Instagram kullanmıyorum. Whatsapp numaramı özelden atıyorum. Oradan iletişime geçebiliriz. Görüşmek üzere