🙂🙂 Dükkanlar genelde pahalı aletleri satın almak istemez.Takas yapabilirsin yada aleti oraya bırakırsın ama metronom genelde satın alır o tip aletleri..Herhalde bu yüzdendir ama bende açıkkçası bilmiyorum neden 🙂 Genelde oraya düşer... 🙂
jedaynayt demiş ki:norton_anthor eğer japon üretim jem'i diosan en son 2600$ dı trigonda.
fakat şunu söyleyebilirim,trigon'unu müşteriyle olan ilişkisini artık pek beğenmiyorum,yoluncak kazmışsın gibi bakıyorlar.(bknz:murat)
bi şey soruyosun yarım saat cevap alamıyosun,bilmediklerinden değil ilgilenmediklerinden.orda çalışan arkadaşlarla sorunum yok tamamen faturayı kesen masada pişmiş kelle gibi oturan adamda sorun.
ayrıca gry sen istediğin ekipmanı dier dükkanlarda sor,dene araştır,çalgıcıda veya gitarcıda rahatlıkla alırsın.iyi de indirim yaparlar.ayrıca gitarcı japon ibanezleri case'li veriyo.liste fiyatları da trigondan ucuz(case dahil)
EksiSozluk demiş ki:burada calısan murat deyu bir adam vardır ki aman diyeyim.... adamı ayakta si*er. baska bir sansınız varsa baska yerden alınız; kendisinden itinayla uzak durunuz.
bu adamla aranızda gecebilecek diyaloglara bir iki ornek vermek gerekirse:
-abi simdi ben sizden bir adet x satın almak istiyorum
-su anda elimizde kalmadı fekat getirtebiliriz istersen...
-peki fiyatı ne kadar olur?
-simdi bunlar aslında 850 dolar civarı fekat simdi indirimdeler...750 dolar(burada arkadas bastan pazrlık olayını yok etmeye calısıyo artı olarak urunun turkiye distrubitorunu aradıgınızda size verdigi satıs fiyatı 775 dolar)
-pesin odemede bisey yapıyomusunuz?
-sen tanıdıksın sana yaparız biseyler.
-ha bide ben elimdeki y aleyi ile takas etmek istiyorum bunu.
-o zaman senin y yi 150 dolar sayarım(ki degerinin 100 dolar falan asagısını soyluyo) bide x i 850 dolardan hesaplarım (iste burda adam aleti sıvazlamaya baslıyo)
-yok abi ben almiim saol... toobe
bide su vardı ki:
-abi benim gitarın sap ayarını yapsana bi (gitar fena halde cızırdamaktadır bariz tesviye istemektedir) bide su cızırtıyı halletseniz sufer olur (bi gitarist olarak ne demek istedigimi anlamasını beklemkteyim bu arda)
-tamaaam
(ertesi gun mekana gidilir)
-abi oldu mu benim gitar
-yaptım abi super oldu..cızırtı falan kalmadı...
ve gitarı elime aldıgımda acı gercekle karsılasırım... gitarın sapı artık bir yayı andırmaktadır...''ah keske yanımda ok olsaydı'' diye ic gecirerek mekandan ayrılırım... 2 gun sonra kendim sap ayarı yapmaya hellenince (daha once hic denemedigim bir istir) sap alyanının yalama oldugunu ogrenip kendisinin kulaklarını cınlatırım....
(ehemehem, 12.09.2004 22:07 ~ 22:08)
jedaynayt demiş ki:gitarcı iyi mekan güzel de adam geçen gün beni 25 ytl tokatladı.bi takım daddario tel aldım 12 ytl,3 ytl takmak için,5 ytl sap ayarı için,5 ytl tremelo ayarı için aldı.gitar temizdi aslında ama durduk yere iki tornavida salladı 10 milyon tokatladı saolsunlar :evil: walla bi daha hayatta oraya gitmem çankayada 10 ytl'ye takıo adamlar üstüne de para istemio eğer gitarın tonu bozuksa halledio iki dakkada.
resmen enayi yerine koydu saolsun,olay iki artistik solo atıp geyik yapmakla olmuyo denyolukla dükkanı döndürüyo resmen yine sinirlendim bak :twisted:
okhay demiş ki:Ben de gitara 0.10 tel taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar,sizce en iyi neresi yapar bu işi?Bi de kaça patlar?(Malum sap köprü entonasyon baştan ayarlancak)