- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cort' u denedim klavyesi sanki ne biliyim gövdeyle sanki uyumsuz geldi..Bilemıyorum sanki klavye içime sinmedi gibi..Ama yinede kararsızı siz ne önerirsiniz son durumda ? X-th mi randy mi ?
olay çalarkenki his bence vileshome,çünkü ben önce elime orta halli jacksonımı alıp ardından bir iyi bir ibanez hatta bc rich aldığım zaman ton beni tatmin etmiyor belki dinleyiciler için hiç fark olmaz ama çalarkenki hissiyat önemli benim için,sanırım herkes için öyledir onun için ben metal çalarken sadece jacksona güveniyorum,daha yumuşak blues rock,neo-class fln çalmak istersem squier bile yeterli benim için 🙂vileshome demiş ki:tele modelini alırsan gitmez tabi 🙂 şunu niye yapıyoruz anlamıyorum "xxx müziğe gidermi bu.." solid gövde gitarlar uygun manyetikle her tarza uyum sağlar kendi içinde, tabi daha sonra nüanslar başlar (ağaçların ton karakterleri v.s..)
bunun dışında kalanlar hollow body olanlardır onlarında olayı malum.. 😉 isteyen ondan bile drive alabilir tabiki çok sert olmamak koşulu ile, zira epiphone sheraton + marshall ile çok güzel drive aldım ama yinede o tonla metallica çalmak tuhaf olur.. 😀
bide unutmadan kenan doğulu bukadar dandik adamın istila ettiği piyasada, iyi isimlerden biridir.. 😉
The_Tiamat demiş ki:Şu extra olayını açarmısın biraz rastansaga , inan alışılabilecek birşeyse direk cort u alıcam , çunku ne biliyim denedim gitarı ellerim sanki boole zor hareket ediyor ..Bu arada devamlı caldıgım gitar ince fretli sanırım evet..
ChatKing demiş ki:Artısı olduğunu sanmıyorum.. Ama manyetiğinden boyasına kadar Amerikan Jacksonlar'ın elbette gerisinde kalırlar 🙂