S sslassh 12 Şubat 2017 #1 merhabalar, bu gitara 0.10 tel takılır mı? sapta ya da koprude sorun çıkar diye korktugumdan taktırmadım.., 0.9 kullanıyorum
merhabalar, bu gitara 0.10 tel takılır mı? sapta ya da koprude sorun çıkar diye korktugumdan taktırmadım.., 0.9 kullanıyorum
mustafa iommi 12 Şubat 2017 #2 Bi sorun çıkcağını sanmıyorum ama kalın tel takıcağın için köprüyü ona göre ayarlaman gerekecek
S sslassh 12 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Psychonaut demiş ki: Takılır elbet, ama sap ayarı ve entonasyon ayarı yapmak gerekecektir. Hepsini görmek için tıklayın... kopryu ayarlarım gerekirse ekstra bi yay takarım fakat sap taşır mı bilemiyorum?
Psychonaut demiş ki: Takılır elbet, ama sap ayarı ve entonasyon ayarı yapmak gerekecektir. Hepsini görmek için tıklayın... kopryu ayarlarım gerekirse ekstra bi yay takarım fakat sap taşır mı bilemiyorum?
S sslassh 27 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 x0xxi demiş ki: 2 ay 11 , 2 aydırda 10 numara kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı bana Hepsini görmek için tıklayın... woah süper o_o
x0xxi demiş ki: 2 ay 11 , 2 aydırda 10 numara kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı bana Hepsini görmek için tıklayın... woah süper o_o