mamichulo 20 Ekim 2022 #1 Şehir İstanbul Takasa Açık Fiyat 0 Para Birimi TL Selamlar yeni bir gitar edindim Ciddi case obsesyonu olan biriyim Thomandan sipariş vermek yerine satan varsa bu şekilde almayı tercih ederim. İlgilenen varsa haber verirseniz sevinirim 🙏🏻
Selamlar yeni bir gitar edindim Ciddi case obsesyonu olan biriyim Thomandan sipariş vermek yerine satan varsa bu şekilde almayı tercih ederim. İlgilenen varsa haber verirseniz sevinirim 🙏🏻
demonizer 23 Ekim 2022 #2 Aklinizda bir fiyat var mi? Haftaya gelecegim istanbula getirebilirim yanimda
mamichulo 23 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Abi şimdi mi söylenir thomandan sipariş verdim Ama aklımda olsın bir sıkıntı olursa ulaşayım size
demonizer 23 Ekim 2022 #4 Ya gelis gidisim belli olsa erken yazacagim da, son dakika hep. Siz de hem case hem de gitari güle güle kullanin.
Ya gelis gidisim belli olsa erken yazacagim da, son dakika hep. Siz de hem case hem de gitari güle güle kullanin.
B b0r4NN 22 Aralık 2022 #6 mamichulo demiş ki: Abi şimdi mi söylenir thomandan sipariş verdim Ama aklımda olsın bir sıkıntı olursa ulaşayım size Hepsini görmek için tıklayın... Ne kadar vergi koydu üstüne ben de almayı düşünüyorum
mamichulo demiş ki: Abi şimdi mi söylenir thomandan sipariş verdim Ama aklımda olsın bir sıkıntı olursa ulaşayım size Hepsini görmek için tıklayın... Ne kadar vergi koydu üstüne ben de almayı düşünüyorum
mamichulo 22 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Gelmedi 45 gün sürdü bende iade istedim. Yalan dolan kayboldu kargoda muhtemelen