Selamlar aklımda jackson js32t ve schecter sgr avenger gitarlar var.rock metal çalıyorum ancak dış görünüşte bu tarzlarda önemlidir hangisi daha iyi olur kullananlar varsa fikir alabilirmiyim
Madem dış görünüş önemli ise B.C. Rich modellerine bakın, sıfırı bulunmuyor, ikinci el ilanlarına bakabilirsiniz
177897 eklentisini görüntüle
Vahşi görünmeye çalışan romantik gitar BC Rich
Bana da batman'i hatırlatıyor bu gitar 😃Vahşi görünmeye çalışan romantik gitar BC Rich
Yurt dışından music storeden alacağımSchecter demon 6 gibi bi gitar varken (fiyat skalası olarak) js32lere para vermek bana pek mantıklı gelmiyor.
Bu sizinmi model isim atabilirmisinizMadem dış görünüş önemli ise B.C. Rich modellerine bakın, sıfırı bulunmuyor, ikinci el ilanlarına bakabilirsiniz
177897 eklentisini görüntüle
Evet. Model ZombieBu sizinmi model isim atabilirmisiniz
Peki jackson js32 leri deneme şansınız oldumu ses olarak falan birde bu gitar rahatmı çalış olsun klavye olsun anlatabilirmisinizEvet. Model Zombie
dış görünüş de önemli ise jackson yada değişik kasa tipleri alınabilir. siz hangisini seviyorsanız bence en güzeli oSelamlar aklımda jackson js32t ve schecter sgr avenger gitarlar var.rock metal çalıyorum ancak dış görünüşte bu tarzlarda önemlidir hangisi daha iyi olur kullananlar varsa fikir alabilirmiyim