Jackson rr3 için emg manyetik modifiyesi yapmayı düşünüyorum

Öncelikle merhabalar elimde Jackson pro series rr3 rhoads gitarım var üstündeki manyetikler Seymour duncan,aslında en başından beri emg setli bir Jackson almak istiyordum ama duncanlı oldu,konuyu dağıtmadan aklımda 1-2 fikir var.
81-85 emg sete dönmek biraz saçma bir karar mı olur,eğer öyle bir şey yaparsam üzerindeki Duncan manyetikleri rg350 serisi eski bir ibanezim var ona aktarmayı düşünüyorum sizce bu saçma bir hareket mi olur?
Ayrıca sadece Emg-ALX tek manyetik alma fikrimde var ama bu sefer diğer manyetikte sanki aşırı bağımsız kalacak gibi hissediyorum.Farketmişsinizdir ki kafam bu konuda biraz karışık yardımcı olabilirseniz sevinirim
1000045596.webp

Flat müzikteki gitar mı bu, ben niyetlendiydim ama nedense almadım o gün, size kısmetmiş 🙂 bence orjinalliğini bozmayın. Yinede siz bilirsiniz. Etraf emg'li gitar dolu

EMG aktif manyetikler müthiş manyetikler. Her zaman bence pasif manyetiklerin bir tık üzerindeler. Hangi gitara takarsan tak level atlatıyor.
Jackson gitarın maun, ibanezin ise ıhlamur ahacı olduğu için seyomurları ibaneze taktığında manyetiklerin tepkisi farklı olur. İyi veya kötü demek anlamsız. Bu zevkine bağlı.
Emg-ALX çıkışları Seymour duncan a yakınsa eğer bi sorun olmaz.
Ama büyük bir değişim upgrade istiyorsan aktif manyetik almanı öneririm. Hatta 85-60 favorimdir. Aktif manyetiğe düşünmeden geçebilirsin.

Eski bir Japon jackson ps4 gitarım vardı ona takmıştım 81-85 canavar gibi olmuştu özellikle harmonikler harikaydı tabi ki çalmayı sevdiğin müzik tarzına göre de değişir yüksek gainli müzik yapıyorsan seni mutlu edecektir bu demek değildir ki duncanlarlada yapılmaz yapılır tabi ki ancak aktif manyetik kendini bir tık daha belki ediyor ( kullandığın amfi de önemli )

Geri