DaRtH_ErLiK demiş ki:Gitar Japon soloist. 2000'lerin basi sanirim. Ayni resimleri Jackson/Charvel Forum'undan bir hesap acip orada da sorun (Import Jackson basliginda). Seri numarasini da yazin. Bir kac saatte cevap alabilirsiniz. Size ABD'de satabileceginiz fiyati soyleyeceklerdir, TR fiyati daha fazla olacaktir haliyle.
adresi: http://www.jcfonline.com/forums/
cigicuv demiş ki:selam -luthier fatih abiye sordum bana eski soloist dedi refleks manyetik sonradan değişme değil kendi manyetikleri oldugunu aktif manyetik olduğunu midli hızlı cevap veren manyetik olduğunu soyledi, ve usa oldugunu soyledi o donemdeki japonların klavyesinde seri no bulunmadığını abanoz olmadığını ve yekpare olmadıgını söyledi ve 1800 - 2000ytl den az satılmamasını da ekledi , yokmuş artık oyle gitarlar.
gorkemtemel demiş ki:Anladığım kadarıyla gitar Jackson Soloist Pro japon... üretim yılını arkadaşımda tam olarak öğrendikten sonra satışa çıkarıcam... Hiç anlamadığım jackson konusunda bana yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim... saygılar...
cenk1111 demiş ki:klavye abanoz ve neck - thru gitar yalnız..