Japon Müziği Çalmak İçin Elektro Gitar Önerisi

Bob Ross demek otoriteye baş kaldırı demektir, adamın çıkış noktası zaten contemporary sanat okuluna gitmesi ve burada aradığını bulamamasıyla başlar, der ki; bir ağacın nasıl resmedildiğini söylemezler ama ne olduğunu söylerler.

Kendisi zaten resim yapabildiğini göstermez sizin de yapabileceğinizi gösterir. Meslektaşları bu adamla badana fırçasıyla resim yapıyor diye az alay etmemişlerdi.
Benim kastettiğim "otorite" İşin ehli, kompedanı, tecrübelisi idi, toplumun veya çoğunluğun kabul ettiği gerçekler değildi. ama olsun, genel kültürümüzü de tazeledik sayende😄
Konu sahibine biraz espirili cevabımdan sonra ben de tavsiye için daha birikimli diye düşündüğüm iki üyeye pasladım.
Konuda resim geçince de haliyle çocukken izlediğim Bob Ross geldi aklıma.
Bob Ross'a çamur atanlar, Morgan Freeman ve Brad Pitt'in resimini aynı anda 45 dakikada iki eli ile kurşun kalem kullanarak siyah-beyaz fotoğraf makinesi ile çekilmiş gibi resim yapan kişi için ne yorum yapardılar acaba?.
Bu arada badana fırçasını hiç kimse Bob Ross gibi pataklayamaZ 😄
Konu iyice dallanıp budaklanmaya başladı, daha fazla kişisel tartışmaya dönmeden işimize bakıp şu kaaaaat gibi ince saplı gitarı aramaya koyulalım. 😄

Şöyle bir ilan var kaçırmamanı öneririm. Gitar kanatlanıp uçuyor adeta. Letgo
image;s=640x377.webp

sorunun cevabı genelde japon anime müzikleri rock metal karışımı birşey oluyor. çok çeşitli şarkılar olabildiği için genel olarak gitar manyetiklerinin çok tarz için kullanılabilir olması işinizi görecektir. Dimarzio Tone Zone Air Norton, veya Super Distortion Liquifire, Seymour Duncan SH-4 veya SH-16 ile SH1n ile SH2n manyetikleri oldukça geniş yelpazede çalmak için iyi manyetiklerdir. Ton bulmak için de ya şarkının klibinden kullanılan ekipmana bakabilirsiniz veya DAW+plugin deneyerek bulabilirsiniz.

Geri