Japon Müziği Çalmak İçin Elektro Gitar Önerisi

Bob Ross demek otoriteye baş kaldırı demektir, adamın çıkış noktası zaten contemporary sanat okuluna gitmesi ve burada aradığını bulamamasıyla başlar, der ki; bir ağacın nasıl resmedildiğini söylemezler ama ne olduğunu söylerler.

Kendisi zaten resim yapabildiğini göstermez sizin de yapabileceğinizi gösterir. Meslektaşları bu adamla badana fırçasıyla resim yapıyor diye az alay etmemişlerdi.
Benim kastettiğim "otorite" İşin ehli, kompedanı, tecrübelisi idi, toplumun veya çoğunluğun kabul ettiği gerçekler değildi. ama olsun, genel kültürümüzü de tazeledik sayende😄
Konu sahibine biraz espirili cevabımdan sonra ben de tavsiye için daha birikimli diye düşündüğüm iki üyeye pasladım.
Konuda resim geçince de haliyle çocukken izlediğim Bob Ross geldi aklıma.
Bob Ross'a çamur atanlar, Morgan Freeman ve Brad Pitt'in resimini aynı anda 45 dakikada iki eli ile kurşun kalem kullanarak siyah-beyaz fotoğraf makinesi ile çekilmiş gibi resim yapan kişi için ne yorum yapardılar acaba?.
Bu arada badana fırçasını hiç kimse Bob Ross gibi pataklayamaZ 😄
Konu iyice dallanıp budaklanmaya başladı, daha fazla kişisel tartışmaya dönmeden işimize bakıp şu kaaaaat gibi ince saplı gitarı aramaya koyulalım. 😄
 
Şöyle bir ilan var kaçırmamanı öneririm. Gitar kanatlanıp uçuyor adeta. Letgo
image;s=640x377.webp
 
sorunun cevabı genelde japon anime müzikleri rock metal karışımı birşey oluyor. çok çeşitli şarkılar olabildiği için genel olarak gitar manyetiklerinin çok tarz için kullanılabilir olması işinizi görecektir. Dimarzio Tone Zone Air Norton, veya Super Distortion Liquifire, Seymour Duncan SH-4 veya SH-16 ile SH1n ile SH2n manyetikleri oldukça geniş yelpazede çalmak için iyi manyetiklerdir. Ton bulmak için de ya şarkının klibinden kullanılan ekipmana bakabilirsiniz veya DAW+plugin deneyerek bulabilirsiniz.
 
Google ürünü program ve kayıtlı olarak youtube kullandığınız sürece her yerde takip edilirsiniz. İnsanlar umursamıyor ne olacak diyor ama işin aslı öyle değil. Sürekli gps takibi açık, her yere gmail kullanıp giriyorsunuz. telefondaki uygulamalara sürekli arka planda çalışma, mikrofon konum ad profil izni veriyorsunuz, google a gps açık olmasa bile konum saptama izni veriyorsunuz. . Yani sonuçta hatun olsanız tam zamanında ped reklamı çıkacak... durum vahim, mikrofon açık sürekli dinliyor ve google size kelimelerle uyumlu reklam çıkarıyor. Durum vahim ama kimse de umursamıyor işte...
 
JROCK ve JPOP türündeki anime müziklerini çalmak kendimi tatmin etmek için gitar önerisi arıyorum. Hatrı sayılır gitar geçmişim var ancak bu tarzı hangi aletle çalmam gerektiğini öğrenmek için öneri istemem gerektiğini düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim. Böyle klavyesi kağıt gibi olan hızlı sololar atabileceğim bir alet arıyorum fiyatı önemli değil param var mümkün mertebe alet kaliteli olsun güzel tonlar alabileyim istiyorum... Çalmak istediğim birkaç parçayı aşağıya bırakıyorum.












bu seyleri sen calarsın gitar sesleri cıkarır, evet bazı işler için ozel tercihler olablir aktif manyetik gibi ama dedigim gibi bu sarkıları gıtar degil parmaklarınız calıyor calan adam gitarı bahane etmez
 

Geri
Üst