hulyaengm demiş ki:jim carrey'nin filmlerini daha yakından takip etmeme vesile olan kesinlikle "Man on the Moon" filmindeki performansıydı. ardından "majestic" ve tabii Eternal Sunshine of the Spotless Mind" . olağanüstü bir oyuncu..
siyahhh demiş ki:iyi bir oyuncu mu onu bilemem; ama inanılmaz doğal geliyor...mimiklerini çok iyi kullanıyor...beni güldüren insanları çok seviyorum...
siyahhh demiş ki:iyi bir oyuncu mu onu bilemem; ama inanılmaz doğal geliyor...mimiklerini çok iyi kullanıyor...beni güldüren insanları çok seviyorum...
deryakulahci demiş ki:siyahhh demiş ki:iyi bir oyuncu mu onu bilemem; ama inanılmaz doğal geliyor...mimiklerini çok iyi kullanıyor...beni güldüren insanları çok seviyorum...
Mimiklerini iyi kullanıyorsa ve seni güldüre biliyorsa demekki başarılı iyi bir oyuncu 😉
siyahhh demiş ki:deryakulahci demiş ki:siyahhh demiş ki:iyi bir oyuncu mu onu bilemem; ama inanılmaz doğal geliyor...mimiklerini çok iyi kullanıyor...beni güldüren insanları çok seviyorum...
Mimiklerini iyi kullanıyorsa ve seni güldüre biliyorsa demekki başarılı iyi bir oyuncu 😉
teşekkürler ... mimiklerini kullanan ve beni güldüren her sinema oyuncusu iyi bir sinema oyuncusu demekki =)
deryakulahci demiş ki:siyahhh demiş ki:deryakulahci demiş ki:siyahhh demiş ki:iyi bir oyuncu mu onu bilemem; ama inanılmaz doğal geliyor...mimiklerini çok iyi kullanıyor...beni güldüren insanları çok seviyorum...
teşekkürler ... mimiklerini kullanan ve beni güldüren her sinema oyuncusu iyi bir sinema oyuncusu demekki =)
Burda herhangi bir arkadaşın seni güldürmesinden bahsedip,iyi oyuncu mu?tartışılmıyor..
Burada bir sürü filmde rol almış ve bunun yanında bir çok ödüle sahip,,milyonları kendine hayran bırakan Jim Carrey'den bahsediliyor..
Senin yorumun ne:İyi bir oyuncu mu bilemem ..,iyi oyuncu olup olmadığını algılamıyorsan ben buna 😆
siyahhh demiş ki:birincisi bende burda herhangi bir insanın beni güldürmesinden bahtmemişim.ki mimiklerini kullanan bir sinema oyuncusu denmiş..iyi bir oyuncu mu dememden de kasıt şudur ki bence iyi bir oyuncu değil ama onu seviyorum...bir çok filmde rol almış olması bir çok insanı güldürüyor olması benim fikrimi değiştirmez..