Kesin dandik bi film olur...Maske'nin sözde ikincisi korkunçtu😀 Jim Carrey'siz Maske'de olmaz,Ace'de...Cantstandya demiş ki:Ace Ventura'nın üçüncüsü çekiliyormuş, baktım ama açıklanan oyuncular arasında Jim Carrey yok henüz. Belki de olmayacak zaten. Ace Ventura Junior var ama, Dünyayı Kurtaran Adamın oğlu mantığında.. 🙂
Ben çok sıkılmıştım o filminde.Filmin 55.dakikasına kadar sabredebilmiştim.Benim aklımsa polis merkezinde yaptığı ilginç mimikler kalmış.Şekilden şekile giriyordu Jim Carrey.Cantstandya demiş ki:Me, Myself & Irene vardır mesela.. Bence hakettiği değerin çok çok altında kalmış bir film, kime sorsam izlemedim diyor, en sevdiğim fimlerindendir kesinlikle.. Alışveriş merkezinde şizofren kişiliğine ilk kez dönüştüğü sahnedeki mimikler herkesin harcı değildir yani. Tabii orada giren müzik ve sonrası da çok eğlenceli.
Cantstandya demiş ki:Me, Myself & Irene vardır mesela.. Bence hakettiği değerin çok çok altında kalmış bir film, kime sorsam izlemedim diyor, en sevdiğim fimlerindendir kesinlikle.. Alışveriş merkezinde şizofren kişiliğine ilk kez dönüştüğü sahnedeki mimikler herkesin harcı değildir yani. Tabii orada giren müzik ve sonrası da çok eğlenceli.
disturbed_one demiş ki:Kesin dandik bi film olur...Maske'nin sözde ikincisi korkunçtu😀 Jim Carrey'siz Maske'de olmaz,Ace'de...Cantstandya demiş ki:Ace Ventura'nın üçüncüsü çekiliyormuş, baktım ama açıklanan oyuncular arasında Jim Carrey yok henüz. Belki de olmayacak zaten. Ace Ventura Junior var ama, Dünyayı Kurtaran Adamın oğlu mantığında.. 🙂
😆 😆 😆...mimikleri harika adamın ya...yani bi insan memeden bu kadar komik süt emer ( bende ne dediysem artık ) 😆 löp löp löp...enchant demiş ki:Cantstandya demiş ki:Me, Myself & Irene vardır mesela.. Bence hakettiği değerin çok çok altında kalmış bir film, kime sorsam izlemedim diyor, en sevdiğim fimlerindendir kesinlikle.. Alışveriş merkezinde şizofren kişiliğine ilk kez dönüştüğü sahnedeki mimikler herkesin harcı değildir yani. Tabii orada giren müzik ve sonrası da çok eğlenceli.
peki oradaki kadınla girdiği diyaloglar nasıldı, yarıldım gittim resmen. 😀 sen mikrofonu eline al kadını rezil et. 😀 bahçedeki sıçış sahnesi ve gazeteyi almak için eve girişi ve o zaman içeriden bağırtılar gelmesi süperdi. 😀