Bugün sitenin berektli yerinde galiba. 😀
Ben İngiliz Kültür/The Beatles'ta fark etmiştim ,If,uzun süredirde Yolcu'da . Hakkını vererek yapıyorsunuz işinizi.Ezmeden,dağıtmadan, 😉 mekandada dağılmadan...Yani sevdiğim tarzı koruyorsunuz, belli emeğinizdede süreklilik var, bizede gelmek, alkışlamak düşüyor.Bunu zevkle yapıyorum.
Madem yazın dediniz,umarım sadece yer kaplamaz ,dikkate alınır diyeceğim de,Babalar,bu zor yaa.
Bir,öylesine parçalar varki,kıyamazsınız çalmamaya.İki,çalışırsınız canla başla,kolaymı büyükbabaların icraatlarının aynısının çeşit çeşiti 8O bi batında.
Ordan biri çıkar sıvanır bir tuhaf muhabbetle. 😉
Neyse,sağlam adamlarsınız.Çalarız ,yazın bakalım diyorsanız,zevkle yazarızda,dinlerizde.
Şurda ne kaldı ,üç ay sonra kayıpsınız yine.Yaz molası(kulaklık öncesi) son gece, Eylül de Gel çalarsınız en azından. 😉 Hani nezaman döneceğinizi bilelim.
Anlaşıldığı üzere sizin grubunuz bana tam geliyor.
Daha önce yazmadım,okudum,ama yazılmaya değersiniz. Dikkatimi ,Jokermg,Submarine, The Dark Rider,Sponge13,Fugutive,ares,kucuknurcan,ibrhm ve birkaç arkadaş daha çekti. Katılımcı perspektifi çok çeşitli ve hepside sizin gibi sağlam,grubun tarzına yakışıyor.Duygu var, inat var, sevgi var.MÜZİK GİBİ.
Yes/Roundabout -I've Seen All Good People -Yours Is No Disgrace
Iron Maiden/Live at the Rainbow-At the Ruskin Arms
Faultline/Biting Tongues -The Colossal Gray
Rush/Grace Under Pressure
Mötley Crüe/If I Die Tomarrow
Kasabian-(Prodigy) Out of Space
Primus/Sailing the Seas of Cheese
Albüm isimlerini yazmadım, nasıl olsa biliyorsunuzdur.
Bunlar size yakışır dediklerim,belki sizde uygun bulursunuz birkaçını, zevkle dinleriz.
EMEÐİNİZİ KUTLUYORUM, BAŞARILAR DİLİYORUM.