SELAMLAR
Bir ÖZÜR dilemedir gidiyor.
Ne yaptınız sahneyimi dağıttınız 8O .
Dedim ya , gelmemekle hata ettiğimi , kötü halinizide görmeliydim 😉 .
YA ARKADAŞLAR,Nedir, bilmiyorum ama CANLI PERFORMANS herşey OLUR. İYİ DE , KÖTÜ DE yeterki ÇOK sınıfına girmesinler.
Ben de , Müzik adamlarının nerdeyse tümü ,duygusal yoğunluğu fazla ve bunuda kendilerini sonuna kadar acıtarak yaşadıklarından yola çıkarak , JokerMG nin ilk açıklamasından da yola çıkarak , özel birtakım duygusal olmazlıklarla , bireysel yada grup bir şekilde etkilendi , performans tam olmadı , ama , işi bilen adamlar bunu kendileri yaşar , (belli oluyor sanır ,tatmin olmaz , kendini kötü hisseder ) aslında , dışarıdan çok belli olmaz , olmuyorda , diye düşünmüştüm.
Hele ki Bar ortamında ,malum,alkolün tetiklediği her şey yüzünden. Yapılan müziğin bir bölümü yok sayılıyor zaten , bi nedenlerle .
DEDİM YA , JOKER DİNLEDİKLERİM ARASINDA GERÇEKTEN ÇOK İYİ . BEN AYIKLAYABİLDİM .
Bunu kendi adıma DİYORUM , YAZIYORUM ... Ama bilinmeli ki , her ne kadar , burda bunu , şurda şunu yaptım , açıklamam olmayacakda , bunu diyorsam , KONUYLA , OLDUKCA İLERİ DÜZEYDE İLGİLİYİM . Müzikle, yanlızca Bar da , Yanlızca Türkiye'de , Yanlızca CD de ve Rock'n Konserlerinde , yada biraz uğraşarak , İLGİLENMİYORUM . Bilmem ANLATABİLDİM Mİ .
Haaa...Yanlış anlaşılmasın . Bunlarıda çok bilirlik adına yazmıyorum . Öyle birşey yok.... KEŞKE , ama hala daha öğreniyorum sonuda yok gibi .
Ortada kotarılmış çok iyi birşeyler varsa , aksayanlar neyse , alkolsüz sakin ortamlarda çözülür . Takılmayın pek 🙂 , sonra kendinizi kasarsınız .
EMEÐİNİZi MÜZİÐİNİZ OLARAK SAHNEDE BIRAKTIÐINIZ BAŞARILARLA , 😉 DEVAMINI DİLİYORUM .
The Dark Rider ... 🙂 ... işe yaradığını söylemeniz güzel ,TEŞEKKÜR . Yazılarınızı zevkle ve dikkatle okuyorum. Opera tarihinden bir bölüm ki atlamışım , sizden öğrendim , TEKRAR TEŞEKKÜR.
Efula... 🙂 ... Web iniz olacağını bilmediğimden , burada birşeyler daha yazıcaktım da , artık ukala dersiniz diye durdum . Nedeni , Tez hazırlarken bilgiyi de ayıklayıp sunmanın önemini öğreniyorsun ya ondan. İşe yarayacaksa öneririm tabiki , umarım yarar .