Selam, Sevgili Joker ve çalışkan üyesi Joker MG.
Bahar , tüm canlılara size verdiği enerjiyi , değişimi , verebiliyormu bilmem ama ben kendi adıma birparça içe döndüm ,melankoli ve yorgunluk.
Daha bir ağır hisseder oldum yaşamı, baharı . Orhan Veli gibi olsun derdim ama Nazım Hikmet gibi , satırlara sıkışmış, baharın parlayan yüzünün arkasındaki yaşamı....
Site Link'teki Parçalarınızı , bir öğrencinize verdiğiniz CD den dinledim . Şanslıyım , linkte olmayanlarıda dinledim. Hepinizi kutluyorum , bestelerde size aidmiş , bunun içinde sizi , ayrıca kutluyorum .
Forumda,bir konser isteği var da , organize sorunu..... bu da istek düşüncesi olarak , rüya gibi tanımıyla kalıcaktır . Kızarak okumayın , bunun için bir sürü özveri gerekiyor.Üç grup , nasıl ve hangi şartlarla biraraya gelebilecek 🙁 ,üç grupta kendi imkanlarını zorlayacak ki , zor.
Bende kendiminkini bugün 😉 verdim. Sizlerin sitelerine duyuru yapamıyoruz . Bugünkü konser niteliği ile , tarzlarımız çok farklı.
Görmeyeli çok şey yazılmış ve değişmiş. Değişim çok hızlı , yine bahar mı .
Bu bölümü , nede olsa grubun parçasısınız diyerek , Joker sitesinden yazıyorum , umarım sakıncası yoktur . Ayrı düşünmedim .
Nasrettin Hoca ....Link teki parçalar ,güzel, beğendim , beğenilmişte .
Submarine kulak verin , doğru noktaları çok . Beğendim alkış , bu sabun köpüğü gibi .Alkışların sesi gider , taa ki alkışlanıcak bir şey yapana kadar . Anımsadığınızdır ya sizde kalan ,tekrar duyamamanın korkusudur , size yeniden kamçısını vuran birşeyler yaptırma adına .
Beğenilmek , tabiki insanı heyecanlandırıyor da , herşeyin doğum vakti gerçekten var .
Bunu , ben de Submarin gibi daha iyiye doğru ve koruma amaçlı yazıyorum , anlamışsınızdır .
Ha... Ben böyle uygun gördüm demeniz başka..... O zaman siz bilirsiniz deriz tabiki de , düşünün bence .
Yarım alkışlarından dolayı... The Dark Rider... ve... Submarin'i... kutluyorum , Kendimide .... 😉 .
Ayrıca ,
Dünyalı olmuşsunuz , in /çık lı imza gitmiş ,Nasreddin Hoca , Avatar ? Ve nasıl 8O bu kadar yazabiliyorsunuz ...
😀
😀
Efe'yi ... 😀 .. Yarınki Konserinde yürekten destekliyorum.. 😉 ...Aynı okuldanız ,Bilkent Senfo. Ork. ile ilgisinin olmadığını biliyorum ,bu nedenlede beni destekliyemedi.....
Birgün gitarımla ve sizin tarzınızla grubunuza misafirliğimi kabul ederseniz, on the bass olarak destekler umarım 😉 .
Sizlerde reddetmezsiniz umarım , gerçi ben daha saniyede kaç bastığımın şuuruna erişemeden çalıyorum 😉 da ,en azından parça sakatlanmadan ,dinleyenler neyi çaldığımı anlıyor .
Başarılarınızın Devamını Diliyorum. 🙂