Öncelikle Seyduna'dan Can'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.Kardeşim İzmir'e gelirseniz mutlaka görüşüp muhabbet etmek isteriz.
Ayrıca dünkü konserde kapıda yaşanan aksaklıklardan dolayı tekrar özür dileriz.Konserden bir gün önce burdan duyuru yaptım,tanıdıklarımıza da telefonla teker teker haber verdim,kapıya kadar gelenleri de ben bizzat müdahale ederek içeri aldım elimden geldiğince;ama yine de bu duyurudan haberi olmayıp,kapıya kadar gelip bize ulaşamayıp geri dönenler olduysa o arkadaşlardan özür diliyoruz.Bu olayları bize yaşatan Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Sekreteri çok sayın "Muharrem Bey"e de buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biz fakülte bünyesinde yapılan bu etkinliğe,olayı organize eden kulüp ve topluluklardaki arkadaslarımızın hatrına hiçbir ücret talep etmeden geldik.Bahsettiğim arkadaslarimiz da son derece büyük bir emek sarfederek takim çalışmasıyla bu organizasyonu meydana getirdiler.Ancak bu kadar kişinin emeği,çabası hiç umrunda olmayan sekreter pek muhterem "Muharrem Bey" talimatıyla işletme fakültesi dışındaki kimseyi içeri almayarak bütün bu çabaları baltalamış,organizasyonu yapan arkadaşlarımızın Bor Müzik'ten kiralanan ses ve ışık sistemi ücreti altında ezilmelerine,zarar etmelerine sebep olmuştur.Ayrıca saat 5'te başlaması planlanan organizasyonda verilecek konserler için ihtiyaç duyulan soundcheck'e de saat 5 buçuğa doğru anca başlanmasına müsade ettiği için kendisine ayrıca minnettarız.Otoritesini konuşturup "düzeni" sağladığı için de kendisini tebrik eder,daha sonraki organizasyonlarda da bu muhteşem performansı sergilemesini can-ı gönülden diliyoruz...
Ayrıca Bor Müzik'ten gelen ses tesisatında solo gitaristimizin bozuk monitöründen başka çok büyük bir problem yoktu gerçi;ama içerinin felaket akustiği her şeyi berbat etmeye yetti.Ama bu mağara efekti gibi muazzam uğultu içinde de gelen arkadaşları eğlendirebildiysek ne mutlu bize...İzleyen dinleyen arkadaşlardan varsa burda,yorumları bekliyoruz...Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere...