Ulan bi gün girmedim sohbet almis basini gitmis hadi bakalim hayirlisi. Saka bi yana seyduna'dan adas destegin icin sagol. Ayni destegin bizden de size olacagini her zaman bilmeni isteriz.
Izmir'de rock muzik ortamina gelince, adam gibi muzik dinleyebilecegin cok az yer var gercekten. Isim yapmis barlarda tiki'sinden, kiro'suna, rocker gecineninden gercek rocker'ina kadar herkes var. Dolayisiyla insanlarin derdi kaliteli muzik yerine iki ses duyunca hoplayip ziplamak, abazalar hatun yapsin, sozde orospular da kendine bira ismarlayacak eleman arasin falan filan. Kafalar bi dünya zaten 😛 Uzun lafin kisasi gercek anlamda kendi isteklerini calmak zor.
Bizim yapmak istedigimiz 'piyasa' diye adlandirilan sarkilari kendi kalitemizde derleyip hem eglendirmek hem de azinlik da olsa gelen gercek muzik dinleyicisine kalitemizi hissettirmek.
Sanirim Ankara'da d adurum pek farkli degil. Geldim Ankara'ya 1,5 yil önce. Limon'a ve Gölge'ye girdim. Guzel ortamlar ama bizimkiler gibi iste.. Isim yaptiktan sonra her türlü lüksün oluyo o zaman. politik düsünmek lazim maalesef. Ciktigin bar, en fazla birayi sen sahnedeyken satmali.. Bunu da nabza göre serbet vererek yaparsin. Oynayacaksin yani bi nevi.. Rol playing iste..
Neyse demonuzu en kisa zamanda bekliyoruz. Ayni sorun bizde de yasandigi için demoyu çikarmadik biz de. Ama simdi son ve kalici kadromuzla yakin zamanda demoyu kaydetcez. Bizde ilk size dinletelim o zaman da ayip olmasin dimi ama 😛
Neyse sonsuz basarilar Seyduna...