Ben de öyle sanmıştım 😳hasan85 demiş ki:ya ben ilk görünce hani dandik gruplardan zannettim.direk kanalı değiştirdim 🙂 rastgelirsem dikkatli dinlerim bari...
euphrates demiş ki:Bence albümün demo kayıtları ile kendisinin çok bir alakası yok. Sanki prodüktör ve aranjörlerin elleri-kolları bulaşmış bu işe 😀 Ama yine de Kapris'i sevdim ben. Serter'e ve Günhan'a selamlar. Ilgın'a da selamlar tabii. Söz manyetiklerimi verecem sana 😀
Başarılar!
tsunami demiş ki:bne bu kaan olayını anlayamadım bildiğim kadarı ile grupta kaan diye birisi yok. birde bu dargınım mevzuusunu sorduk ama??
ben hala öle olduunu düşünüyorm_TrOpLaR_ demiş ki:Ben de öyle sanmıştım 😳hasan85 demiş ki:ya ben ilk görünce hani dandik gruplardan zannettim.direk kanalı değiştirdim 🙂 rastgelirsem dikkatli dinlerim bari...
bende öyle sanmıştım ve sanmayada devam ediyorum :?_TrOpLaR_ demiş ki:Ben de öyle sanmıştım 😳hasan85 demiş ki:ya ben ilk görünce hani dandik gruplardan zannettim.direk kanalı değiştirdim 🙂 rastgelirsem dikkatli dinlerim bari...