Öncelikle şunu söyleyeyim. Yazdıklarım tamamiylen kendi kişisel gözlemlerim ve görüşlerimdir. Grup üyelerinin adına konuşmadığım bilinsin. Sadece birkaçına arkadaş olarak yakınım. Fikirlerim grubu bağlamaz.
Evet, RunRabbitRun aslında haklı olmanı çok isterdim. Keşke işler senin istediğin gibi yürüseydi, ki doğrusu böyle olurdu, o zaman bütün müzik piyasası özgün işlerle dolardı ve biz iyi de olsa kötü de olsa karakterli müzik dinlerdik. Ama fazla iyimsersin.
Kapris'in prodüktörlere götürdüğü demo heavy metal tarzında değildi elbet, bu haline az da olsa benziyordu. Ama yaylılar bu şekilde düşünülmemişti tabii. Elemanlar her ne kadar bu işe sitem etseler de yıllardır gerçekten rock soundu taşıyan demolarla prodüktör kapısı aşındıran bu grubun üyeleri 30-35 yaşlarına geldi ve artık yakalanan bu fırsat değerlendirilmeliydi. Sabretmek, maddi olarak kazanç beklememek vb duruşlar sanırım biraz daha genç işi. Mesela Kurşun Asker için 😀
Ve ilk albümün grubun kemik kitlesini oluşturan albüm olduğunu sanmıyorum. Tabii kimi zaman böyle olabilir ama her zaman değil. Birçok örnek verebilirim fakat aklıma ilk olarak Mavi Sakal geldi.
Dileğim Kapris'in bu albümünün tutulması ve piyasada biraz söz sahibi olmaları. Ardından daha rock soundlu bir albüm...
Aslında benim için fark pek fark etmez. Basçıları Serter'le bir thrash metal grubumuz var. Gitarist Ilgın'ın yine Serter'le bir hardrock grubu var. Davulcuları zaten tecrübeli bir davul hocasıdır. Ayrıca Kapris eskiden bir progressive rock grubuydu vb vb vb 😀
Bu arada demonuzu dinledim. Gayet güzel, hatta çok güzel. Bu demek ki işiniz zor. Sizlere de olası bir albüm durumunda başarılar dilerim 😀