Sağolun, evet aynen resimde benzer formda bir ekran görülüyor. 🙂 ( Jetgiller'e bayılırdım. )Çok güzel olmuş. Bayaa bi jetgiller havası var 🙂
İlk sayfalarda da belirttiğim gibi keşke elektronik kısmı imal edebilecek birisi ile ortak yapabilseydik bu işi. Fakat talip çıkmadı. Ticari olarak seri üretimi ise hiç aklımda olmayan bir şey. Yine de bakalım 🙂 Almaya değer görülmesi bile yeter de artar, çok teşekkürler.Ciddiyim. Ar-ge ye başvurup içine destekleme alıp içine güzel bir crunch/clean lambalı kit koyarsanız ilk müşterisi benim.
Mandalina kasası diyorsun ama içi dolu ve gerçek bir amplifikatör yaptın sen. Afife ise tamamen film stüdyosu dekoru. 🙂Güzel çalisma, imrendim kasa ve ön panel isine benim yaptigim bariz mandalina kasasi 🙂. Ampli üzerindeki her ayrintiyi Türkçe yazmaniz dahada bir güzel olmus.
Sonunda benle aynı fikirde olan biri! Ben de Kafakıran'ın kontrollerini Türkçe yaptığımda başta çok tepki çekmişti "Anlayamıyoruz" diye 😀Mandalina kasası diyorsun ama içi dolu ve gerçek bir amplifikatör yaptın sen. Afife ise tamamen film stüdyosu dekoru. 🙂
Türkçe konusunda ise gerçekten takıntılıyım. Türkçe'nin sokakta, tabelalarda, TV'de ve radyoda katledilmesine ve hatta bu yolla zavallı İngilizce'nin de bu katliamdan payını almasına kızıyorum. Bu yüzden elektronik bir cihaz üzerinde de Türkçe yazıların normal olduğunu ve "Crunch" veya "Treble" kadar seksi göründüğünü düşünüyorum. Çok teşekkürler.
Arkadaş bu nedir, cnc sonrasını kaçırmışım yoğunluktan. Yahu bu harika birşey bunun kesinlikle bir miktar üretilmesi lazım, bu konuda benim üzerime düşen birşey varsa seve seve yaparım.Sap ve ayaklar dışında tamam. Belki ileride bir de 2x10 kabin ilave ederim.
86449 eklentisini görüntüle 86450 eklentisini görüntüle 86451 eklentisini görüntüle 86452 eklentisini görüntüle 86453 eklentisini görüntüle 86454 eklentisini görüntüle 86455 eklentisini görüntüle 86456 eklentisini görüntüle 86457 eklentisini görüntüle 86458 eklentisini görüntüle 86459 eklentisini görüntüle 86460 eklentisini görüntüle
Onun içine güzel bir lambalı amfi gider =) Değil mi @antbalci abi 😀Arkadaş bu nedir, cnc sonrasını kaçırmışım yoğunluktan. Yahu bu harika birşey bunun kesinlikle bir miktar üretilmesi lazım, bu konuda benim üzerime düşen birşey varsa seve seve yaparım.
Çok teşekkürler, ö.m. ile nasıl bir yol izlememiz gerektiğini görüşürsek sevinirim.hocam yine de üşenmeyip görsel tasarımını koruma altına alın derim.. fazla birşey tutmaz, gerekirse evrak, başvurı formu vs işlerinizi de severek ben hallederim adınıza..
Keşke bir ampli yapsak o zaman beraber. 🙂 Onur duyarım.Arkadaş bu nedir, cnc sonrasını kaçırmışım yoğunluktan. Yahu bu harika birşey bunun kesinlikle bir miktar üretilmesi lazım, bu konuda benim üzerime düşen birşey varsa seve seve yaparım.
Bu güzelliğin içi dolmalı mutlaka, ben elektronik tasarımını yapar kartını çizerim ve başka üzerime düşen birşey olursa mutlaka yaparım, akıbetine sen karar verirsin 😉Keşke bir ampli yapsak o zaman beraber. 🙂 Onur duyarım.
@antbalci ağabeyimiz istesin, vakti yaratırız 😉Hatta @programci_84 bilmiyorum vakti varmı ama destek olursa daha da güzel olacaktır diye düşünüyorum.
amfi kaplaması yapıyormusuz?Amfi kabin tasarımları yapılır.
Yavuz Tolexcilik
İmalatımız yoktur. Fikrimiz çoktur. Şubemiz yoktur.
Yavuz Tolexcilik olarak başarılar dileriz 🙂