Yahu elimden 2 tane custom shop Fender geçti halihazırda 3 tane Fender var. 8 tane enstrümanım var ama branşı muhtemelen psikiyatri olmayan tıp doktoru abimiz bana kırmızı oda dizisinden etkilenerek analiz kasıyor. Marka nefretimin dışavurmu muymuş neymiş… Her muhabbetin sonunda da bu amcalar ben 30 yıldır şunu yaptım 50 yıldır bunu yaptım diyorlar. Adamlardaki ego o kadar büyük ki engellediklerim şaşırtmadı diyerek başlıyorlar lafa. Barrios da böyleydi. Zannediyorlar ki doğru ve yanlışı ayıran adaletin şaşmaz terazisi onlar ve engellemiş olmaları bizi kafir yapıyor. Çok ilginç. Bu forumu cidden bu adamların cevap verirken acı çekmesini izlemek için takip etmeye başladım 😅Ben burada bunun gibilere cevap yazdığım için kendimden utanmış haldeyim.. he paşam en iyisini sen yaptın biz yapamadık.. senin elinden gitarlar geçti biz mağaza vitrininden baktık, senin elf kulakların nüanslar duyar ama hz mertebesinde ölçüm yapan cihazlar algılayamaz........ Cevap veremedikçe , yediği lafları çıkaramayınca keşanlı ali destanı yazmış.. yazık git ailene vakit ayır..
Aradaki fiyat farkına bir gitar daha alınır. Chat gpt’den alıntıdır. Kararı siz verin. Fetiş mi değil mi 🙂Bu şekilde private stock adı altında pahalıya satarım panpa diyor. Adam marangozcular&keresteciler odası başkanı maşallah
Yahu elimden 2 tane custom shop Fender geçti halihazırda 3 tane Fender var. 8 tane enstrümanım var ama branşı muhtemelen psikiyatri olmayan tıp doktoru abimiz bana kırmızı oda dizisinden etkilenerek analiz kasıyor. Marka nefretimin dışavurmu muymuş neymiş… Her muhabbetin sonunda da bu amcalar ben 30 yıldır şunu yaptım 50 yıldır bunu yaptım diyorlar. Adamlardaki ego o kadar büyük ki engellediklerim şaşırtmadı diyerek başlıyorlar lafa. Barrios da böyleydi. Zannediyorlar ki doğru ve yanlışı ayıran adaletin şaşmaz terazisi onlar ve engellemiş olmaları bizi kafir yapıyor. Çok ilginç. Bu forumu cidden bu adamların cevap verirken acı çekmesini izlemek için takip etmeye başladım 😅
Bizde yancılık veya kanaat önderliği olmaz, bizim nesil kolektivist değildir bireycidir. Kavrayamamış olmanı anlıyorum. Ortada bir öfke de yok dayı. Foruma 40 yılda bir giriyorum ağalık gibi bir amacım da yok. Sadece burada senin profilde egolu dayılarla uğraşmak hoşuma gidiyor 😅Aynı şeyleri söylüyor gibiyiz aslında ama bana karşı bu kadar öfke ve düşmanca tutumunun sebebi nedir? Sen bu forumun ağası veya yargı mercii misin? Hepimiz senin gibi düşünmeli miyiz? Sen mi karar veriyorsun gitarda kim neyi ne kadar onemsemeli diye? Sanane birader? Acı çekmek filan...terbiyesizligin ve alayciligin da haddi bir yere kadar. Git başka yerde tatmin et kendini yancilarinla birlikte.
anladım, ruhsal sorunlarin veya epey sıkıcı hayatın var demek. İyi o zaman, beni takip etmeye devam et, arada sana biraz malzeme atarım eğlencelik.Bizde yancılık veya kanaat önderliği olmaz, bizim nesil kolektivist değildir bireycidir. Kavrayamamış olmanı anlıyorum. Ortada bir öfke de yok dayı. Foruma 40 yılda bir giriyorum ağalık gibi bir amacım da yok. Sadece burada senin profilde egolu dayılarla uğraşmak hoşuma gidiyor 😅
Branşın ne hocam senin. Başkalarına ruhsal sıkıntısı olup olmadığı konusunda tanı koyacak yetkinliğe sahip misin? Bak sana yapay zeka ile zaten yaptığın işten dolayı olası narsizm oranının yüksek olduğunu ispat edeyim. Üst perdeden konuşuyorsun ya, ciğerinizi bilirim sizin 🙂anladım, ruhsal sorunlarin veya epey sıkıcı hayatın var demek. İyi o zaman, beni takip etmeye devam et, arada sana biraz malzeme atarım eğlencelik.
Branşın ne hocam senin. Başkalarına ruhsal sıkıntısı olup olmadığı konusunda tanı koyacak yetkinliğe sahip misin? Bak sana yapay zeka ile zaten yaptığın işten dolayı olası narsizm oranının yüksek olduğunu ispat edeyim. Üst perdeden konuşuyorsun ya, ciğerinizi bilirim sizin 🙂
İddia ediyorum chat gpt’nin bahsettiği gibi cerrah ya da kardiyologsundur 🙂 karşı gelinmesine bu kadar az tahammül etmen, tepkiselliğin bunu gösteriyor 🙂
178265 eklentisini görüntüle
Melek gibiler diyor abi 😅cildiyecilieri de sorsana bir şey deneyecem
Branşın ne hocam senin. Başkalarına ruhsal sıkıntısı olup olmadığı konusunda tanı koyacak yetkinliğe sahip misin? Bak sana yapay zeka ile zaten yaptığın işten dolayı olası narsizm oranının yüksek olduğunu ispat edeyim. Üst perdeden konuşuyorsun ya, ciğerinizi bilirim sizin 🙂
İddia ediyorum chat gpt’nin bahsettiği gibi cerrah ya da kardiyologsundur 🙂 karşı gelinmesine bu kadar az tahammül etmen, tepkiselliğin bunu gösteriyor 🙂
Doktor olduğunu nereden anladın ? Kendisi mi belirtmişti ?Branşın ne hocam senin. Başkalarına ruhsal sıkıntısı olup olmadığı konusunda tanı koyacak yetkinliğe sahip misin? Bak sana yapay zeka ile zaten yaptığın işten dolayı olası narsizm oranının yüksek olduğunu ispat edeyim. Üst perdeden konuşuyorsun ya, ciğerinizi bilirim sizin 🙂
Ben tıp doktoruyum haftada 5 makale okurum vs demişti.Doktor olduğunu nereden anladın ? Kendisi mi belirtmişti ?
Mesleğini seviyormuş demekki. Güzel bir şeyBen tıp doktoruyum haftada 5 makale okurum vs demişti.
“Benzer tecrübeniz varsa ve paylaşabilecekseniz ne ala, her zaman tartışırız. Yoksa zerre kadar önemseyebileceğim kişiler değilsiniz ve sadece engelli kişi sayımı arttıran rakamlar olarak kalacaksınız,” karşı görüşü kendince temellendirmiş bir adamın tüm iddialarını çürütmüş ve yok etmiş bir üstad gibi muzaffer bir eda ile yazılmış cümleler. Karşı geleni ezdim, yok ettim ve birer rakamdan ibaretler… Hala senin ifaden ile bana bir etiket yükleneceğini ve bunun baki kalacağını iddia ediyorsun. Yahu herkes o kalıba uymak zorunda değil. Ki sana köyün delisi diyen de yoktu. Adam orada zamanında yaşanmış başka bir tartışmaya, tartışan üyenin ortalığı ayağa kaldırıp gitmesine gönderme yapıyordu. Bunu da üzerine alınıp analiz kasıyorsun.hangi dedigime karşı geldin ve ben tahammul edemiyorum onu yazabilirsen ben de anlayabilirim. Aksi halde sana epey uzun gelen ve okuyamadigin yazıdaki idrak yolları darlığı çeken onyargili tiplerden biri oldugun baki kalacak
Allah ilmini artırsın, zihin açıklığı versin tabi 🙂 işini iyi yaptıktan sonra egolu olsun bana ne. Ben gördüğüm hizmete bakarım. Ancak branşı psikiyatri değilse psikiyatrik tanı koymasın. Tek dileğim o 🙂Mesleğini seviyormuş demekki. Güzel bir şey