Umarım yöneticimiz anlayışla karşılar yeni bir konu açmak zorunda kaldım: artık gitar değerlendirmesi istemiyorum, alınmış bir gitarla sıkıntı yaşıyorum, bence başkaları da karşılaşabilir aynı sorunla, içerikli bir başlık olabilir bu bence. Kısaca ifade etmek gerekirse, bir EVH wolfgang special (japon) edinmiş bulunuyorum, lakin gitarı geri götürmeyi gözönüne alıyorum şu an. Ben oldukça küçük elli bir insanım ve fender kullanıcısıyım, fender'de hiç rastlamadığım bir sıkıntı, bir performans düşüklüğü yaşıyorum. Gitarın sapı hem geniş hem etli (specleri karşılaştırmadım, izlenimimi söylüyorum), D formu bunu iyi anlatır gibi düşündüm, yabancı bir sitede biri 'thick as a baseball bat' demiş, baseball sopası havası var şaka bir yana. Sonuçta bir örnek vermek gerekirse bendlerde performansı müthiş etkiledi, genelde sapın üstünden başparmakla güç almayı gerektiren teknik ve çalış tarzları zorlayıcı hale geldi , çalmak yorucu ve bıktırıcı şu an. Eddie Van Halen'ın tekniği mi farklıdır eli mi büyüktür nedir bilemiyorum, ama Zuhal'e geri götürmeyi düşünüyorum, alırlar mı onu da bilmem. Böyle bir karar vermeden önce, bu bir alışma meselesi midir, gitarın ayarları meselesi midir - bana ayarlı geliyor ama bilmediğim çok şey var sanıyorum bu konuda- daha tecrübeli arkadaşlar bir değerlendirme yapıp aydınlatırsa beni memnun olurum.