K korhanacat 1 Ekim 2021 #2 BASBASBAĞIR demiş ki: SLM DOSTUM ..TÜRKÇE ROCK GRUBUMUZ VAR ÇALIŞMALARA KATILMAK İSTERSEN .. MERSİN FORUM D&R DA DAVULCU İsmaille irtibata geçebilirsin Hepsini görmek için tıklayın... selamlar solo gitaristim grubunuzda çalışmalarda tanışmaktan memnuniyet duyarım
BASBASBAĞIR demiş ki: SLM DOSTUM ..TÜRKÇE ROCK GRUBUMUZ VAR ÇALIŞMALARA KATILMAK İSTERSEN .. MERSİN FORUM D&R DA DAVULCU İsmaille irtibata geçebilirsin Hepsini görmek için tıklayın... selamlar solo gitaristim grubunuzda çalışmalarda tanışmaktan memnuniyet duyarım
B BASBASBAĞIR 17 Eylül 2022 #4 bahri gündeş demiş ki: rock grubunuz için vokal arıyormusunuz acaba Hepsini görmek için tıklayın... Evet 05380777878 den ulaşabilirsiniz
bahri gündeş demiş ki: rock grubunuz için vokal arıyormusunuz acaba Hepsini görmek için tıklayın... Evet 05380777878 den ulaşabilirsiniz
berke 7 Ekim 2022 #5 Cako demiş ki: Ritim gitar solistim. Grup kurmak isteyenler mesaj yazsınlar lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... vokalim 05373456435 bi grup kuruyorum
Cako demiş ki: Ritim gitar solistim. Grup kurmak isteyenler mesaj yazsınlar lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... vokalim 05373456435 bi grup kuruyorum
O ozia 18 Ocak 2023 #6 Cako demiş ki: Ritim gitar solistim. Grup kurmak isteyenler mesaj yazsınlar lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... tarsusta elektro gitarist arıyorum ilgilenirsen instagram ozia.y
Cako demiş ki: Ritim gitar solistim. Grup kurmak isteyenler mesaj yazsınlar lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... tarsusta elektro gitarist arıyorum ilgilenirsen instagram ozia.y
Stratmtrat 5 Mart 2023 #7 Cako demiş ki: Ritim gitar solistim. Grup kurmak isteyenler mesaj yazsınlar lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... 0539 845 30 16 Mersin'de yaşıyorum 8 yıldır solo gitar çalıyorum yazabilirsiniz
Cako demiş ki: Ritim gitar solistim. Grup kurmak isteyenler mesaj yazsınlar lütfen. Hepsini görmek için tıklayın... 0539 845 30 16 Mersin'de yaşıyorum 8 yıldır solo gitar çalıyorum yazabilirsiniz