yaaaaaa Özgüürrr! olm beni aradın da ben mi gelmedim stüdyoya bak gene perşembe oldu bak gene yapamadık kaydı. :x ben istemiyomuyum sanki söylemeyi şu şarkıları.. gazap oldu be artık, rüyalarıma girmeye başladı şu demo, kabuslar görüyorum walla..artık bu c.tesi bitirelim şu işi bak sana sonkez söylüyorum. hatta buradan yazıyorum ki insanlar bilsin, sonra eğer tembellik yaparsak bize kızsın daha bi kötü hissedelim kendimizi. bi de yapmak zorunda kalalım diye.. 8O
bak samtaymz ne çok hoşuna gitmeye başlamış insanların... çok sevindim walla.. demek hala izmir de rock bara gidip de hakkatten rock dinnemek isteyen insanlar war.. yani bi şekilde doğru yoldayız demek oluyo bu.. 8)
bu arada roksene bizi unutmadıı için teşekkür istanbula selamlarımızı ilet, alpay babaya saygılar...biz de seni özledik walla, bu arada daha az rakı içiyorum artık
😆
funky soul'a müjdemiz war ilk kaydımız is this love (güya sürpriz yapacaktık)...
😉
nasıyaniyi şimdi hatırlayamadım...beni hatırladıı için saolsun.. işşallah bi gelişme olur da istanbula gelirsek zati burdan haberiniz olacaktır.. ilgine teşekkürler..
🙂
yaa bi de hakkatten ben özgüne üzüldüm şindi adam zati günde bilmem kaçs aat çalışıyo hastanede bi gece kulaanın dibinde ben ciyak ciyak..way kardeşime beee!! :roll:
bu arada bizden sahnede duymak istediiniz şarkılar olur, başka istekleriniz olur ya ne biliim işte bissürü şey için
[email protected] a mesajlarınızı beklioruz, kafanıza göre işte..
😛
son olarak, özzzzgggüüüüüüüüüüüürrrrrrrrr ara beni şu demo bitsin gari...
😀