Kanca (Rock) - İzmir

Neeee for the love of god mı çaldınız :S:S abi walla ne desem boş artık bundan sonra 😀 gelince "Kanca" tarikatını kuracağım hhaha şaka tabi ama izleyemedim uzun zamandır çok canım çekiyor umarım yakında gelebilirim. ankaradan selamlar tüm üyelere...

seyfi...

@bandroll
valla hocam sadri abiyle vai nin yeri ayrıdır gözümde herzaman 😉
1-2 arkadaşımdan dinledim elbetki çalınıyor ancak sahnede canlı çalmaya(insanlar önünde sadece arkadaşların değil)cesaret eden duymamıştım, görmemiştim 🙂 😉
neyse ben kuracam kanca tarikatini zati. Bitek Satriani Belly Dancer Bekliorm Çalarlarsa kuracam tarikati 😀😀😀

Herkese selamlar, 🙂 Evet,baya bir uzun zamandır foruma giremiyorum iş yoğunluğumdan ötürü... Benim yokluğumda son birkaç sayfadır bize yazan herkese toptan teşekkür ederim... Hmm pazar günkü for the love of god olayına gelincee,,efem o gün tel kopması nedeniyle parçayı kısa kestiğimden ötürü herkesten özür dilerim...Bunu saymayız yine bekleriz 🙂🙂 Satriani abimize de saygımız büyüktür,her an bi parçası çalınabilir... 🙂 Pazar-perşembe beride görüşmek üzre............

yaa arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkür sevgi ve de saygı. walla ne diyim, boğazımda şu anda ciddi bazı problemler var. 😢
ve fakat doktora gittim, ilaçlarımı aldım bakalım bekliyoruz. büyük ihtimalle küçük bir operasyon geçirecem yakın zamanda. ondan sonra herşey çok çok daha iyiye gidecek. sahnede yine de elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam ediciim. 😉 yeni yeni şarkılar gelecek, yürekler hop hop edecek 😆
walla demo konusunda tek sorumlu boğazımdır ben sorumluluk kabul etmiyorum. 😉 ama en yakın zamanda o da hallolacak. hatta belki (eğer ilaçlar harbiden işe yararsa) bu hafta sonu is this love'ı tamamlamış olabiliriz. bütün arkadaşların ilgilerine ve ihtimamlarına teşekkür ederiz. bizi dinnemeye devam edin.
ha bu arada rahatsız olmam şarkı söyleyemiyorum felan demek diil, sadece birazcık çabuk yoruluyorum o kadar. hani bu adam şarkı söyleyemiyo gitmeyelim falan demeyin sakın! 8O
perşembe-pazar beri blues (şimdilik) diyorum kaçıyorum....ii bakın kendinize....

walla perşembe günü acaip eğlendim, ilaç ve de perhizin de faydasını gördük. velhasıl güzel program oldu. güsel güsel parçalar gelmeye başladı. yakında size bi müjde verebiliriz başka bi mekanda sahneye çıkmak hakkında.. neyse ii bakın kandinize, yarın akşam KANCA akşamı...
görüşmek üzere..

kanca

her defasında bu kez gidip dinleyeceğim dediğim fakat hep bir bahaneyle-bahane dediğime bakmayın benim değil(!)- bir türlü dinleyemediğim grupsunuz siz :? özellikle yiğit'in methini o kadar duydumki raslantının eski solisti şöyle güçlü sesi var böyle iyi yorumu var vs vs diye cidden merak etmiştim. neyse bi gün-hatta yarın!- gelip dinleyebilmek dileğiyle... 🙂 iyi çalışmalar!

şarkı söyleyişimi beğenenlere, methedenlere, eleştirip daha iyi olabilmem için gaz verenlere teşekkürler ederim efendim. 🙂
ama şunu da söyliim benim bugüne dek izmir'de çalıştığım bütün arkadaşlarım çok yetenekli ve işlerini iyi bilen müzisyenlerdi. ve ne kadar şanslıyım ki yine grup arkadaşlarımın hepsi birbirinden değerli adamlar. ve bundan çok gurur duyuyorum. 😀
tabii ki hepimizi ayrı ayrı beğenen insanlar vardır ama ben, kendimce bir bütün olarak anılmayı tercih ederim. 😉
nasıl rastlantı hala biliniyorsa (ki rastlantı dağılalı neredeyse bir yıl oluyor)kanca'nın da aynen insanların akıllarında bir iz bırakmasını istiyorum.
demek istediğim, biz bir takım oyunu oynuyoruz, ve iyi bir takım olmaya çalışıyoruz. amacımız da iyi müzik yapmak.
iyi (rock) müzik dinlemek isteyen insanları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. 😉
bizi dinlemekten vazgeçmemeniz dileğiyle...saygılar.

p.s bu arada yarın akşam (artık bugün oldu yani pazar), herkesi beri blues'a bekliyoruz, chemcat'i de. artık o bahane uyduran kimse ona söyle bi akşamlık uydurmasın.. 😆

Perşembe- Pazar Beri Blues Bar, yine diyecem hep diyecem...

perşembe sahnesini benle paylaşan (daha doğrusu bana katlanmak zorunda kalan) kancaya teşekkür🙂 bu arada yiit geçmiş olsun umarım önemli değildir hastalığın başarılar 🙂

Osman sanada çok teşekkür. Katlanmak ta neymiş. Başımızın üstünde yerin var her zaman. Artık roxanne de geldiğine göre ekip tamamlanmış bulunuyor. İnşallah Alpay'ı da getirmişsindir.

ohh dün gece geldim dinledim, içim rahat etti...kanca yı o kadar çok seviyorum ki, millilerimizin basketbol maçını izlerkenki keyfimle, kanca dinlerken duyduğum heyecan aynı nerdeyse....
allah sizi inandırsın şaka yapmıyorum vallah billah... 🙂

öyle yaptım zaten..... 🙂
niye kimse bişi yazmıyo...
nerde bu insanlar....
hiç mi kusuru yok bu grubun....
tartışalım azıcık....
aaaaaaa..........................................
böyle de olmaz ki kardeşim...............

yico şarkım sana...
bence sen tiyatroda da çok başarılı olursun.itiraf etmeliyim ki kancayla yaş dışında süper bir ekip olmussunuz.
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.staphyle için whitesnake den söyler misin?

ironik adam

selam ironik adam
şöyleki büyük sahne derken sunu kastettim :arrow: kanca bildiğimiz üzere moda mod sahnede şarkı söylemiyorlar,hareketli ve coşkulu arkadaşlar beri onlara sahne olarak küçük geliyor.bir diğer husus da ses düzeni beride eleştirilebilecek düzeyde.bitek bar önü muhtesem orası da hep dolu.cumaya gelince sadece o gün bosum çalısıyorum eeeeeee bencilik edip bunu da istemem seni rahatsız ediyorsa yapcak birşey yok.staphyle bencildir.
bu arada hakkate ironikmişsin 8O

Geri