Kanca (Rock) - İzmir

Ooh oh oh kaç zamandır foruma giremiyorum maşallah 2 sayfa olmuş okunmadık,amma çok yazmışsınız çok saolun.Efem bu bir ay yoğun bir stajda olduğumdan dolayı biraz "stand-by" da gibiyim 🙂🙂 Hoş görünüz,geç de olsa takip ediyom merak etmeyin 🙂 Şu son günlerde yaptığımız ve yapacağımız yeni şarkılar ilen repertuarımız giderek daha çalınması zevkli bir hale gelmektedir...Bu da beni son derece mutlu eder 🙂 Yeni bir kanca gecesinde görüşmek üzre... Ha bu arada satriani için biraz bekleyiniz lütfen 🙂 Çünkü bu aralar gitarı sadece programlarda elime alabiliyorum 🙂 Hatta dikkatli müzisyen dinleyicilerimiz belki farketmiştir,genelde ilk setin sonunda anca parmaklarımı ısıtabiliyorum 😀 Neyse,,,görüşürüz...

olm tabi girmiyosunuz foruma, bitek ben yazıp yazıp duruyorum. Zaten senin dediğin o iki sayfanın yarısını da ben doldurdum galiba!! 😳
Yiiiiihhhuuuuuuu...... 😀
Bugün Beri'de KANCA günü, ne kadder mutluyum bilemezsiniz, yeni parçalar var bugün... 😀
Gelmeyenler üzülürrrrr.... 😢
(ben niye bu kadar neşeliyim arkadaşım bugün?) :?
akşam görüşmek üzere.... 8)

yico demiş ki:
olm tabi girmiyosunuz foruma, bitek ben yazıp yazıp duruyorum. Zaten senin dediğin o iki sayfanın yarısını da ben doldurdum galiba!! 😳
Yiiiiihhhuuuuuuu...... 😀
Bugün Beri'de KANCA günü, ne kadder mutluyum bilemezsiniz, yeni parçalar var bugün... 😀
Gelmeyenler üzülürrrrr.... 😢
(ben niye bu kadar neşeliyim arkadaşım bugün?) :?
akşam görüşmek üzere.... 8)

Geliyom bu akşam.En önden yer ayırın bana.Boyum kısa göremiyom arkalardan 😀

bekleriz tugbaaaa hanım, sürekli msjlarınızı görüyoruz okuyoruz diğer grupların forumlarında.. 8O
bize de bekleriz efendim dinnemeye.. 8)
bu arada önümüzdeki hafta özgün kardeşimin nöbeti olduundan perşembe günü beride diiliz 🙁 , ama bi aksilik çıkmazsa 15 eylül cuma ve sonrasındaki her cuma FELIX'te olacağız.. 😀 😀 (tabi BERİ'deki programlarımız da devam edicek :!: 😉 )
herkesi bekleriz efenim.. 😉 :elsalla
Perşembe-Pazar Beri Blues Bar
Cuma Felix (15 Eylülden itibaren)
diyorum, kaçıyorum :elsalla

bu arada Recebim tam sen çıktın ardından patlattık walla sırasıyla,
We all Die young 8) , Sometimes I feel like screaming 8) , Dream On 8) (DIO yorumuyla :mrgreen: )...
kaçırdın diycem, ne diyim? :?
Reco kaçırdı, siz kaçırmayın... 8O
yaw yine yazdıkça yazdık, reklam yaptıkça yaptık!:dil
üstüste 2 msj attık be! üfff :? :?

aa olmadı şimdi bu..bi pazar mı izleyebileceğim sizi ne güzel perşembe de izler öyle gelirim diyordum ankaraya neyse artık napalım pazar görüşmek üzere.. 🙁

yico demiş ki:
bekleriz tugbaaaa hanım, sürekli msjlarınızı görüyoruz okuyoruz diğer grupların forumlarında.. 8O
bize de bekleriz efendim dinnemeye.. 8)
bu arada önümüzdeki hafta özgün kardeşimin nöbeti olduundan perşembe günü beride diiliz 🙁 , ama bi aksilik çıkmazsa 15 eylül cuma ve sonrasındaki her cuma FELIX'te olacağız.. 😀 😀 (tabi BERİ'deki programlarımız da devam edicek :!: 😉 )
herkesi bekleriz efenim.. 😉 :elsalla
Perşembe-Pazar Beri Blues Bar
Cuma Felix (15 Eylülden itibaren)
diyorum, kaçıyorum :elsalla

Geleceğizzz Efendimm... 😉 Ben Arkadaşları Toplayıp , Cümbür Cemaat Getireceğim Programınızaa.. :twisted: İzmir de Takip Ettiğimiz 5 Grup Var..
Aslında * Detone * Fun ı yımdır... 😆 Ama KaNcA da Merak Ettiğim Gruplar Arasındaa ,, Sizi de Biraz Yakın Takibe Alalımm :!: Bakalımm :!: .... 😛
En Yakın Zaman da KaNcA da yızzz.. 😉

BandRoll demiş ki:
aa olmadı şimdi bu..bi pazar mı izleyebileceğim sizi ne güzel perşembe de izler öyle gelirim diyordum ankaraya neyse artık napalım pazar görüşmek üzere.. 🙁
Hangi pazar geliyon sen :?: Eğer 17 sindeki pazar geliyosan onda da özgürle tuna tatile çıkıyo yine çalmıyoz 🙁 Tam çalmadığımız günlere anca gelebiliyosan amma şans denk gelmiş diycektim 🙂 Yani son durum : 14 ve 17 eylül perşembe ve pazar günleri beride yokuz,,,sonra devam tabii ki...

TubeScreamer demiş ki:
BandRoll demiş ki:
Hangi pazar geliyon sen :?: Eğer 17 sindeki pazar geliyosan onda da özgürle tuna tatile çıkıyo yine çalmıyoz 🙁 Tam çalmadığımız günlere anca gelebiliyosan amma şans denk gelmiş diycektim 🙂 Yani son durum : 14 ve 17 eylül perşembe ve pazar günleri beride yokuz,,,sonra devam tabii ki...

ohoo bu ne vazgeçmişlik arkadaşım kimse işini ciddiye almıyor 😆 şaka tabi tatil sizin de hakkınız. ben bu akşam ya da yarın sabah biniyorum otobüse akşama mutlaka gelirim büyük bir aksilik olmazsa. zaten 17sinden sonraya hiç gelemem şehirdışı olaylarımız olacak neyse artık bir gün izlerim. yarın görüşürüz... 8)

var ya bende tatildeyken kancayı dinleyemiyeceğim diye üzülüyordum(perş dinneyemedim zaten🙁 ) ama iyi oldu iyi tatildeyken (ülem kanca dinlemek iş sanki haaa 😀😀 🙂 onun da tatili var dinleyiciler için!)

bide ben pazarları daha çok seviom kancayı!

iyi oldu iyi haftada 3 gün dinnicez artıkın kancayı he 😀
küseeeeel(felixte giriş paralı olur ancak muhakkak?)

oh oh canlanmış walla forum... :mrgreen:
bizim tatile çıkmamızı mı bekliodunuz yaw? 8O
neyse, efendim ankara'lardan misafirlerimiz geliyorlarmış, çok sevindik walla... 😀
efendim detone kardeşlerimizin "fan"ları bizleri de merak etmişler, gurur duyduk. 8)
efendim felix'in girişi paralı diilmiş, dinneyicilerimiz için mutlu olduk... 😆
eh bi de yeni yeni parçalar yaptık mı? bi de böyle bi gaza geldik mi? değmeyin keyfimize.... :deli
eee bide ben bi önceki msjı eksik yazmışım özgüne tamamladıı için teşekkür ederim çok çok... 😉
herkesi KANCAya bekleriz efendim.... 😉
Sevgiler, saygılar... 🙂

yico demiş ki:
bu arada Recebim tam sen çıktın ardından patlattık walla sırasıyla,
We all Die young 8) , Sometimes I feel like screaming 8) , Dream On 8) (DIO yorumuyla :mrgreen: )...
kaçırdın diycem, ne diyim? :?
Reco kaçırdı, siz kaçırmayın... 8O
yaw yine yazdıkça yazdık, reklam yaptıkça yaptık!:dil
üstüste 2 msj attık be! üfff :? :?

Hastrr yaaa :evil: :evil: :evil: .Hep bu İzmir belediyesi yüzünden .Koyuyorlar son otobüsü 12 de ..Neyse sanırım artık Felix te dinliycem sizi 15 inden sonra :twisted: 😀

bu akşam gerçekten de çok keyif aldım sizi dinlemekten...
özellikle -sometimes I feel like screaming- bitmesin istedim..ne güzel bir şarkı o öyle..gitarlarda ağlayası geliyor insanın..ve ne kadar güzel çalıyorsunuz...çok iyi bir müzisyen gitaristiniz...takdir ediyorum her dinlediğim de..attığı sololarda falan kalkıp alkışlayasım geliyor ama malesef türkiye deyiz..öyle bir şey yapsam insanlar sarhoş diye bakıp gülerler.....malesef....
neyse içimizden alkışlıyoruz..iyi bir grupsunuz,seviyoruz... 😉

Geri