MechEng demiş ki:gidip dinleyen arkadaşlar var mı bilemeyecem (bissürü var 😀)
arkadaşlar deep purple sometimes i feel like screaming'i
kanca'dan dinledinizmi?
dinlediyseniz bi orcinalini dinleyin bide kancadan dinleyin!
deep purple'ın bir şarkısını onlardan daha iyi çalıp söylediklerini aralara ne aksiyonlar katıp şarkıyı nasıl manyak yaptıklarını göreceksiniz 😉
buraya takılan kancacılar bana hak verip vermediğinizi yazarsanız sevinirim 😉
görüşürüs kanca 🙂
pennylane demiş ki:bu akşam gerçekten de çok keyif aldım sizi dinlemekten...
özellikle -sometimes I feel like screaming- bitmesin istedim..ne güzel bir şarkı o öyle..gitarlarda ağlayası geliyor insanın..ve ne kadar güzel çalıyorsunuz...
yico demiş ki:tüh be!
tugbaaaa demiş ki:yico demiş ki:bekleriz tugbaaaa hanım, sürekli msjlarınızı görüyoruz okuyoruz diğer grupların forumlarında.. 8O
bize de bekleriz efendim dinnemeye.. 8)
bu arada önümüzdeki hafta özgün kardeşimin nöbeti olduundan perşembe günü beride diiliz 🙁 , ama bi aksilik çıkmazsa 15 eylül cuma ve sonrasındaki her cuma FELIX'te olacağız.. 😀 😀 (tabi BERİ'deki programlarımız da devam edicek :!: 😉 )
herkesi bekleriz efenim.. 😉 :elsalla
Perşembe-Pazar Beri Blues Bar
Cuma Felix (15 Eylülden itibaren)
diyorum, kaçıyorum :elsalla
Geleceğizzz Efendimm... 😉 Ben Arkadaşları Toplayıp , Cümbür Cemaat Getireceğim Programınızaa.. :twisted: İzmir de Takip Ettiğimiz 5 Grup Var..
Aslında * Detone * Fun ı yımdır... 😆 Ama KaNcA da Merak Ettiğim Gruplar Arasındaa ,, Sizi de Biraz Yakın Takibe Alalımm :!: Bakalımm :!: .... 😛
En Yakın Zaman da KaNcA da yızzz.. 😉
minee demiş ki:tugbaaaa demiş ki:yico demiş ki:bekleriz tugbaaaa hanım, sürekli msjlarınızı görüyoruz okuyoruz diğer grupların forumlarında.. 8O
bu arada önümüzdeki hafta özgün kardeşimin nöbeti olduundan perşembe günü beride diiliz 🙁 , ama bi aksilik çıkmazsa 15 eylül cuma ve sonrasındaki her cuma FELIX'te olacağız.. 😀 😀 (tabi BERİ'deki programlarımız da devam edicek :!: 😉 )
Geleceğizzz Efendimm... 😉 Ben Arkadaşları Toplayıp , Cümbür Cemaat Getireceğim Programınızaa.. :twisted: İzmir de Takip Ettiğimiz 5 Grup Var..
Aslında * Detone * Fun ı yımdır... 😆 Ama KaNcA da Merak Ettiğim Gruplar Arasındaa ,, Sizi de Biraz Yakın Takibe Alalımm :!: Bakalımm :!: .... 😛
Evet Kanca' yı çok duyduk... bi türlü gelip dinlemek nasip olmadı 🙁 Yakın zamanda toplanıp gideriz dimi TubaCım 😆 hele sen bi İzmire dönde.... 😉
nilloraska demiş ki:minee demiş ki:tugbaaaa demiş ki:yico demiş ki:bekleriz tugbaaaa hanım, sürekli msjlarınızı görüyoruz okuyoruz diğer grupların forumlarında.. 8O
Evet Kanca' yı çok duyduk... bi türlü gelip dinlemek nasip olmadı 🙁 Yakın zamanda toplanıp gideriz dimi TubaCım 😆 hele sen bi İzmire dönde.... 😉
Ya Tubacım bea, gel de bi organize et şu işleri artık :?: :!: :!: bak "kanca"da başlıomuş berideeee :roll: merak ettik yaaaniiii :!: 😉 bu arada ""KaNca GruBu" " küçük parkımıza hayırlı olsunnnn 😆 başarılarrr........... :twisted:
MechEng demiş ki:@pennylane
keşke bende olsaydım orda 😀
ben her solodan sonra bağırıp alkış yapmayı adet edindim 🙂
(sadece gitarda da diil yiğitin çığlıklarından sonrada 😉 )
sen bağır alkışla millet ne derse desin biz birbirimizi anlarıs 😀
pennylane demiş ki:😛
ya keşke insanların gerçekten müzik dinledikleri barlar olsaydı bornova da..kızların müzisyenlere asılmadığı,insanların sapıtıp saçmalamadığı,erkeklerin hatun götürmeye çalışmadığı vs..vs....
ama bu şartlar altında ancak bir kaç kişi birbirimizi anlamakla yetinmeye devam edicez...şartlar böyle gösteriyor... :?
8O :evil:NAZLIIIIII demiş ki:yaaaaa evet keske ınsanlar müzik için gelebilse... oysa zavallı kızlar sevgili sandığı insanlar o grubun üyesi diye, sadece program aralarında azıcık yiğisebilmek ve bedava içki içebilmek için geliyorlar. ya da saf saf izleyebilmek için 🙂 aaaaaaa ama ayrılınca ya da umutları kırılınca bir daha gelemiyorlar
, cunku amac baska! ayrıca barda bırıyle tanısıp paraları da ona ödetmek istiyorlar, içki icecek paraları bile yok🙁 neyse sonuc; müzik eglenmek içindir!!! eglenmek isteyen gelir.
NAZLIIIIII demiş ki:yaaaaa evet keske ınsanlar müzik için gelebilse... oysa zavallı kızlar sevgili sandığı insanlar o grubun üyesi diye, sadece program aralarında azıcık yiğisebilmek ve bedava içki içebilmek için geliyorlar. ya da saf saf izleyebilmek için 🙂 aaaaaaa ama ayrılınca ya da umutları kırılınca bir daha gelemiyorlar
, cunku amac baska! ayrıca barda bırıyle tanısıp paraları da ona ödetmek istiyorlar, içki icecek paraları bile yok🙁 neyse sonuc; müzik eglenmek içindir!!! eglenmek isteyen gelir.
NAZLIIIIII demiş ki:yaaaaa evet keske ınsanlar müzik için gelebilse... oysa zavallı kızlar sevgili sandığı insanlar o grubun üyesi diye, sadece program aralarında azıcık yiğisebilmek ve bedava içki içebilmek için geliyorlar. ya da saf saf izleyebilmek için 🙂 aaaaaaa ama ayrılınca ya da umutları kırılınca bir daha gelemiyorlar