AAALOOOOOOAAAAHHHHHH!!! :dil
Nooluyo be foruma? :?:
Pazar günü Anemi'den SOner'le konuştum, aynen şunlar geçti aramızdaki küçük sohbette:
Y-"ya Soner'im sen turkrock'taki forumunuza yazılan herşeyi okuyon di mi?Noolmuş abicim sizin foruma walla renkli hayatlar yemin ederim...!"
S- "okuyorum walla, sorma artık grupla ilgili hiçbişiy yazılmıyo, varsa yoksa milletin derdi, artık başa çıkamıyoruz. ben bi de bütün izmir'deki grupların forumlarını takip ediyorum.."
Y- "yaa bilader harbiden deli işi bu yaa, olm desenize yazmayın buraya böyle şeyler diye"
S- "dinleyen yok ki birader, sizin forum kaç sayfa oldu?"
Y- "walla en son 33 sayfaydı yannış hatırlamıyosam"
S- "bak sizin forum da kalabalıklaşmaya başlıyo, yakında sizin de başınıza gelecek aynısı, hele bi de bikaç yerde daha çıkın, biraz daa millet tanısın sizi, o zaman yandınız walla.."
Y- "walla bilader ne biliim korkmaya başladım ben de...nası gidiyo....vs.. vs.."
yani demek istediğim, arkadaşlar Soner'i haklı çıkarmayın, noolur yaw? 8O (sonerin haklı çıkması konusunda yanlış anlaşılmak istemem, adamla bu muhabbeti yaptıktan bi gün sonra oldu bu geyikler, Soner'imi tebrik ediyorum, bu işi bildiini düşünüp alnından öpüyorum! :taptim ) burda aramızda müzik falan konuşalım, e tabi geyik de yapalım, yapmayalım demiyorum ki en fazla geyiği ben yapıyorum yalan mı? :mrgreen:
yok efendim barlara gelen kızlar şöyleymiş, yok hepsi öyle diil böyleymiş...ya hepimiz etrafımızdaki güzel insanlara ilgi gösteririz, barlara gelen bayan arkadaşlar müzisyenlerden etkilenebilirler, hatta beleş bira içenler de olur :beer , mesela ben az birasını içmedim osman'ın,ehehe! bence bu konuda buraya yazanların hepsinin haklılık payı var.. oluyo kardeşim işte bunu engelleyemezsin.. böyle bişiy yok desen de yalan, bütün kızlar böyle dersen de yalan...biz orda iyi müzik yapalım, millet eğlensin, zevk alsın diye :kicsalla ...mızı yırtıyoruz.. siz de eğlenin be kardeşim, bakın keyfinize, ne anlamı var, yok o öyle, bu böyle geyiklerinin di mi? 😉
ayrıca, evet ben evliyim, eşimle 2001 senesinin şubat ayında Mavi Bar (alsancak) ta bi perşembe akşamı ben sahnedeyken tanıştık :utandim , ve hatta şunu söyliim bizim gruptaki bütün arkadaşlarımın hakkatten ciddi ilişkileri var. forumda okuduum bazı söylemler bizim kalbimizi teslim etmiş olduumuz bu insanlara biraz saygısızlık gibi geldi sanki bana? 🙁
yaw neyse, ben biraz fazla yazdım galiba, kimseyi kırmak istemem burada, uzatmiim fazla... 😉
alo bi de perşembe günü naapçaz olm?çıkçaz mı çıkmıcaz mı? osman'cıım gelceniz mi görkhemıtı mı verceniz? biri bana bişiy söylesin!?!?! :metalhead
bu arada yazmışken tam yaziim, benim boynumdaki küçük kitle önemli bişiy diil arkadaşlar, hala şarkı söyleyebiliyorum, işşallah da söylemeye devam edicem, yalnızca artıkın kurbaa gibi görünmek istemediim için küçük bi operasyonla alınacak :mrgreen: ..benim sağlığımı merak eden varsa haberi olsun diye yazıyorum, ayrıca bu küçük operasyonun tarihi de belli oldu..2 ekim günü hastanede bekliyorlar beni..yani 1 ekim pazar akşamı sahnede olmiim diyorum, yoksa olsammı yaw? biraz rakıya verdim mi kendimi anesteziye felan gerek kalmaz muhahaha! :beer
neyse uzun lafın kısası bu perşembe fiko bey ve görkemıt beye bağlı olarak sahne alabiliriz veya benim aslan kardeşlerim çalarsaat bizim yerimize orda olabilirler..ayrıca da cuma akşamı tam kadro Felix'teyiz.. bekleriz efenim.. 😉
oh be bitti!