Kanca (Rock) - İzmir

Herkese sevgiler saygılar efendim. Yarın sabah Yiğit boğazındaki küçük kitle yüzünden bir operasyon geçiricek. Dostuma buradan geçmiş olsun diyorum. İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur. Bir an önce sağlığına kavuşursun.

yiite şimdiden geçmiş olsun diliorum umarım ameliyatı çook ii geçmiştirr..yada umarım çook ii geçer(benim bildiim bugün olcaktı ama ertelendiyse falan die).....en yakın zamanda onu sahnede görmek dileğiyle tekrar geçmiş olsun abimize...=)))

açıkçası bi ara yiğit gelmeden önce repertuar yüzünden hepimiz sıkıntılıydık
yavaş yavaş kalite düşüyordu ama yico organ nakli gibi geldi ve hakikatten yaptığımız işten gurur duymaya başladık , yani kendi adıma ben duydum🙂

yico süper bir solist , harika bir ses ve tam sahne adamı ama arkadaşlığı bunlardan çok daha iyi ve değerli , işallah daha uzun yıllar aynı sahnede oluruz , çok geçmiş olsun , kocaman nazar boncuğu takçam valla boynuna

bak sen iyileş şarkılar yazcam ben sana , albümler yapçaz daha beraber 🙂)

tuna - kanca gitar , vokal , mokal , falan filan bi de kötü espiri hehehe

Geçmiş olsun yiğitcim

kardeşim çok geçmiş olsun 10 gün sen ewde biz ewde beklicez bakalım senin sahneye çıkacağın tarihi bu arada hastanedeki fotolarını yayıcam olm internete altına da ibret verici bişeyler yazacam kimse bana bulaşmasın diye bulaşanın hali budur diye 😛
kardeşim çok geçmiş olsun yine yaşasın kanca fun club 😛

Herkese selam... Birinci elden bilgi: 😀 sevgili yico kardeşimizin operasyonu başarılı ve sorunsuz geçmiştir,kendisinin durumu da iyidir. maaşallah koç gibi 😆 Tek sorunu da hastane yatağına sığmamasıdır 😉 😆 Fakat tamamen iyileşene kadar bir süre daha bizlerle birlikte olamayacak 🙁 Bu süre tahminen bir hafta kadar... 2 kez daha yico suz çalacağız. Haftaya perşembeye bomba gibi dönmesini umuyoruz. Sonra da Kanca yı süper bir yenilenme bekliyor. Yeni şarkılar bol miktarda olacak,yeni mekanlarda çalınacak.... tekrar kanca repertuarı çalmak için şimdiden sabırsızlanıyorum hele yeni şarkılarla daha da keyifli olacak heyoo 🙂

Bu arada,yiconun yokluğunda bize yardım eden voodoo ya,edecek olan levent (42!)'e şimdiden teşekkür...Görüşmek üzre......

alınan son haberlere göre yico narkozdan çıktıktan 15 dk sonra geyiğe başlayarak doktorları kitlemeyi başarmıştır. yatağa sığmadığı için dizden altı yataktan sarkmaktadır. bugün taburcu olması gerekmektedir. kendisine acil şifalar diliyoruz ve elimizdeki şok fotoğrafları belirlenen bir ücret karşılığında kendisine teslim edeceğimizi bildiriyoruz 😛
özgür den frankenstein ve özgünden herhangi bir sadri abi sözü almıştık en kısa zamanda bu eserleri repertuarlarında görmek istiyoruz

geçmiş olsun yico

Eve döndüm Özgünün dedii gibi operasyon gayet başarılı geçti, yannız, bi hafta kadar boynumdaki dikişlerin alınmasını bekliycez ki bu da salı gününe denk geliyo.. işşallah haftaya perşembe tekrar beride görüşürüz..
şimdiden heycanlanıyorum walla, acaip özledim KANCA'yı,
buradan bana ulaşan ve ayrıca bana ulaşmaya çalışan, en azından beni düşünen herkese teker teker çok teşekkür ediyorum, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın...
sevgiler!

Demek ki haftaya perşembe deliler gibi bi program yapacaz. Ay ay ay!! 😆
Çok fena heyecanlanıyorum, ben kendim sökecem şindi boynumdaki dikişleri..RRÖÖAARRGHHH!!! :twisted:
Sabırsızlanıyorum, böyle evden evden olmuyo gelmem lazım bir an evvel bornovaya... 😢
neyse, yakında ordayım. 8)
Görüşmek üzere.. 🙂

dreamgrocer demiş ki:
e hadi geçmişler olsun bi an önce de , sahnede görelim sizi yine acilinden inşallah...

walla salıyı beklemeden sökecem dikişleri yemin ederimmhh!!
bi hafta sabır edicem, siz de sebat ediniz rica ediyorum..bomba gibi çıkacam karşınıza..İŞŞŞŞŞŞŞŞALLLLAAAHH!!!

Geri