pardonnnn döndün demek!!! hadi bakalım hayırlısı olsunnn!!! kendine ii bak . 8)yico demiş ki:walla millet geçmiş olsun dedi, sonra da kancayı unuttu ne vefasızmış bizim dinneyicilerimiz forumda yeller esiyo walla!!
Kesinlikle katılıyorum sana çok keyifli bir grup 😉dreamgrocer demiş ki:yiğite çok çok geçmiş olsun.umarım kancanın çalışmaları artık kesintisiz devam eder çünkü çok güzel bir grup...
yico demiş ki:Herhalde yapılamayacak artık...
Child in time gibi bir şarkının yapılabilmesi için gereken çevresel koşullar, duygusal patlama, düşünceler, insanın kendisiyle yalnız kalabilmesi artık mümkün değil galiba bu zamanda....
Yapamayacakmışım gibi geliyor, hard rock'la büyüyen ben, günden güne eriyormuş gibi hissediyorum bedenimi..Hala başlamamış olduğum ama çoktan bitirmiş olmam gereken bir ödevin peşindeyim sanki..
aklımdan geçenleri notalara dökmek mi zulüm, yorgunluk, işkence; yoksa dökmemek mi? Neden olmasınlarla geçti hayatım, hiç olamadılarla bitecek..
Kendinize iyi bakın, müzikle kalın.....
Perşembe görüşürüz...
Not: Bu mesaj aslında çok ciddiye alınmaması gereken bir mesajdır. Gecenin bir vakti bilgisayar başında çalışırken canı sıkılan bir müzisyenin beynine uğrayıp toz olmuş düşüncelerdir...Dediğim gibi, ciddiye almayınız..