Kanca (Rock) - İzmir

Eyvallah kardeş ,ne demek;çalarız tabi... Memnun ettiysek ne mutlu.... Bu arada bugün de(pazartesi) Beri Bar'dayız.Öbürsü gün(salı) Felix'teyiz,öbürsü gün(çarş.) Guardian'dayız. Bu günler bu haftalık böyle,kesin program oluşunca bildiririz.

evet arkadaşler dün gece beri personeli olarak izledim sizi ilk defa (izmire geldiğimde beride çalışırım ben 😀 ) gerçekten çok uzun zamandır bu kadar iyi muzisyenlerin bir arada olduğu bir grup dinlememiştim..açıkçası işimin son yarım saati sayenizde sıfır verimle geçti 😀 tamamen kitlendim özellikle litte wingten sonra zaten chick korea-spanish girdinz ben kuytu bi köşeye saklanıp dünya ile bağlarımı kopardım 😀 neyse zaten vir kaç defa vodoo dinleme fırsatım olmuştu keşke daha fazla dinleseydim zamanında diye içerlerdim....başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar süpersiniz grupça çok daha iyi yerleri hakediyorsunuz...şimdilik bu kadar bu akşam da çalışıyorum beride bu kadar güzel çalmayın işimi yapamıyorum 😀

maalesef ki hala dinleyememis bulunuyorum ben kancayi ama serhatin sesini özlemistik gercekten(yanlis bilmiyorum di mi :?: normal grubundaki serhat)en kisa zamanda gelicem dinlemeye hep ayni grup ve sarkilardan bikan biri olarak mutlu oldum 😀 yeni biseylerin olmasina basarilarrr diliyorum...

witch3333 demiş ki:
maalesef ki hala dinleyememis bulunuyorum ben kancayi ama serhatin sesini özlemistik gercekten(yanlis bilmiyorum di mi :?: normal grubundaki serhat)en kisa zamanda gelicem dinlemeye hep ayni grup ve sarkilardan bikan biri olarak mutlu oldum 😀 yeni biseylerin olmasina basarilarrr diliyorum...

Normal Serhat artık Kanca Serhat oldu 🙂 Bizden istediğiniz farklı şarkıları elimizden geldiğince çalmaya çalışırız. Teşekkürler.

aynı barda çalışmış olmamıza rağmen grup halinde dinleyemediğim ama tek tek herbirinin iyi müzisyenler oldugunu bildiğim KANCA ya başarılar

Hemen hemen her barda hüküm süren "leş piyasa müzik" mantıgının dışında durdugunuz ve istikrarlı bir şekilde güzel müzik yapmayı sürdürdügünüz için Ephesos olarak size çok teşekkür ederiz...

Son durum itibariyle program şudur ; çarşamba , cumartesi Guardian - salı Felix.. Bide yakında eskişehir olcak gibi görünüyor ama henüz kesin değil...

Arkadaşlar tek kelimeyle harikasınız,sizi dinlemek büyük keyif,çarşambaları da sizi dinleyebileceğimiz için çok sevindim.Repartuar güzel ama yeni şarkılar bekliyoruz.

Çok teşekkür ediyoruz. Sizlerde bize eşliklerinizle çok keyif veriyorsunuz. Repertuara yeni şarkılar ekliyoruz. Bizden istediğiniz şarkıları lütfen yazın.

Kanca yarın akşam (Cuma) Felix de ...Haber edelim dedik arkadaşlar. Bizimde geç haberimiz oldu kusura bakılmaya 🙂
Bu arada beğeni dolu yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.Sim-one arkadaşın istekleri değerlendirilecektir , saygılar efendim.....

abi izmir piyasasının en ii grubu her yerde olmayı hakediolar aynı mekanda bizde program yapıoz daha dorusu KANCA nın yanında bizimkisi yapmaya çalışmak oluo süper müsisyenler albüm istiozz albüümmmmmm😀😀😀

bu arada Serhat abi bigün senin kadar ii vokal yapıcam süpersin.....

Geri