Kanca (Rock) - İzmir

him21 demiş ki:
care grubunu hic duymadim herkes bir yerde calip soyleye bilir bu cok normal ii bir muzisyen projelerde yer almalidir buda cok ii bir sey ozgur arkadas icin heralde birde yalniz adini duymadigim bir grup icin yorumum yok her nekada gusel deseler de dinlemem lazim bakicam simdi
Çare eski ve sağlam bi grup yıllarca nazda çaldılar. tecrübeli müzisyenlerden oluşuyor. Sakın sataşma ha

Hot-tequila demiş ki:
him21 demiş ki:
care grubunu hic duymadim herkes bir yerde calip soyleye bilir bu cok normal ii bir muzisyen projelerde yer almalidir buda cok ii bir sey ozgur arkadas icin heralde birde yalniz adini duymadigim bir grup icin yorumum yok her nekada gusel deseler de dinlemem lazim bakicam simdi
Çare eski ve sağlam bi grup yıllarca nazda çaldılar. tecrübeli müzisyenlerden oluşuyor. Sakın sataşma ha
evet Çare eski ve sağlam bi grupmuş ama asıl bomba şudur ki ; o Çarenin asıl bascısı ve lead vocallerinden biri (zira iki lead vocal varmış) şu anki Kancanın solisti olan Serhatmış ve şu anda yeniden Çare ileymiş.Yani bu adam hem Kancanın solisti,hem Çarenin bascı ve vokalisti ve hemde Erkin Korayın bascısıymış.Ama albümde Serhat çalmamış , Kancanın bascısı Özgür çalmış, hatta klipte de o oynamış..Şimdi bütün bu öğrendiklerimi size anlattım ama , bende hiç bişey anlamış değilim aslında 8O 😀

Anlatıyım 😀 ....Evet Çare çok eski bi grup.Bende grubun basçısıyım ve iki vokalistinden biriyim.Diğer vokalist Murat Şimşektir ancak , Özgür Akçanında gruba dönüşüyle vokalist sayısı üçe çıkmıştır.13 yıllık bu grup bir ara ''Normal'' ismiyle başka bi albüm çalışması yapmış fakat son anda o albümün piyasaya çıkması mümkün olmamıştır. Bu süreç içerisinde Normal grubunda şu anda Çalarsaatin davulcusu olan Özgür Elmalıkda vardı. İkinci gitarcı ise Hakan Kireçkayaydı. Ancak albüm projesinin ani iptali yüzünden grup bi süre sonra dört bir yana dağıldı. İşte bu andan sonra Murat yeniden Çare ismiyle bir albüm yapma gerekliliğine inanıp eski klavyecimiz Özgür Akça ile bir araya gelip çalışmalara başladı. Kayıt aşamasında ben İzmir de olmadığım için bu projede yer almam mümkün değildi. Basları Özgür Ercan çaldı ve çok da güzel çaldı. Ben sadece bir şarkının (korkma artık) basını çaldım ve bir şarkıda da vokal yaptım. Kayıt aşamasından sonra Murat İstanbula gitti ve çok iyi bir şirketle anlaşma yaptı. Bir ay kadar sonra , bana gelip davulcunun Serkan olacağını ve benimde yeniden Çarenin içinde yer almamı istediklerini söylediler. 13 yıl önce Muratla beraber kurduğum grup beni çağırınca verilecek tek cevabı verip ''evet'' dedim.
Evet şu anda Kancanın solistiyim ve aynı zamanda Çare'nin ve Erkin Koray'ın basçısıyım. İçlerinden biri , ihmal ettiğim gerekçesiyle beni kovana kadar durum böyle 🙂 🙂

Eklemek istiyorum Çare'nin ve Erkin Korayın basçısı, Kancanında vokalisti olan Firewall aynı zamanda benim ve Kancanın basçısının ev arkadaşıdır. Puhahaha iyice karıştırıyım ortalığı

Firewall demiş ki:
Bir ay kadar sonra , bana gelip davulcunun Serkan olacağını ve benimde yeniden Çarenin içinde yer almamı istediklerini söylediler.

Heheyy kafanız daha da karışsın...Adı geçen Serkan da aslen Detone'nin davulcusu olmaklan beraber şu an Voodoo grubumuzun da davulcusudur... Çalarsaat,alarm,soul stuff vb. gruplarla da çalmışlığı vardır yanlış bilmiyosam... 😀😀

yahu zaten canım bornovamda bütün müzik grupları birbiriyle alakadar...herkesin her grupta tuzu var.....yaşasın müzisyenlerin kardeşliği.........

Wanted'ın şu anki vokalisti sevgili "Çağıl" ve davulcusu "Orçun" bir kaç sene önce kurduğumuz feedback grubunun vokalisti ve davulcusudur. Ayrıca Voodoo grubunun ilk davulcusu "Orçun" dur. Hadi bakalım 🙂 🙂 🙂

ohaaa ya!! çorba olmuşsunuz siz bea!magazin haberleri gibi,o bunla bu bunla,flaş flaş 😛 ne güzel ama gerçekten,roxanne'in dediği gibi,müzik kardeşliği olayları 😀

Eveet 🙂 flaş haberlere devam 😀 Eski feedback grubunun üyeleri; şimdiki wanted'tan orçun ve çağıl,ve şimdiki kanca'dan ben,özgür ve tuna'dır. Ayrıcaa,,,şimdiki kanca davulcusu yetkin'in de ilk çaldığı grup feedback'tir.... 🙂 Flaş no:2: Şimdiki wanted eski sugar blue iken,gitaristleri şimdiki alive gitaristi çağlar idi... 🙂🙂

Özgür sepetteki elmaların yarısını ve bir yarım elmayı Serhat'a; sonra kalan elmaların yarısını ve bir yarım elmayı Murat'a ve yine kalan elmaların yarısını ve bir yarım elmayı da Erkin Koray'a veriyor. Sonuçta sepette sadece bir elma kaldığına göre başlangıçta kaç elma vardı?
Not: Elmalar bölünmeden paylaşılıyor. 😆

Doğum günüm kutlu olsun 😀😀😀 Bugünden itibaren 23 yaşındayım,vatana millete hayırlı ossun bakalım...
Ayrıca,,,bir aksilik çıkmazsa 1-2 hafta içinde demo kaydımız hazır olacak...

iyiki doğmuşsun kardeş..daha nice mutlu,huzurlu,başarılı,bol paralı,(en önemlisi)sağlıklı yılların olsun....başımızdan eksik olma da güzel güzel şarkılar dinleyelim.....

Geri