Güzel klip olmuş tebrik ederim.
Çare eski ve sağlam bi grup yıllarca nazda çaldılar. tecrübeli müzisyenlerden oluşuyor. Sakın sataşma hahim21 demiş ki:care grubunu hic duymadim herkes bir yerde calip soyleye bilir bu cok normal ii bir muzisyen projelerde yer almalidir buda cok ii bir sey ozgur arkadas icin heralde birde yalniz adini duymadigim bir grup icin yorumum yok her nekada gusel deseler de dinlemem lazim bakicam simdi
evet Çare eski ve sağlam bi grupmuş ama asıl bomba şudur ki ; o Çarenin asıl bascısı ve lead vocallerinden biri (zira iki lead vocal varmış) şu anki Kancanın solisti olan Serhatmış ve şu anda yeniden Çare ileymiş.Yani bu adam hem Kancanın solisti,hem Çarenin bascı ve vokalisti ve hemde Erkin Korayın bascısıymış.Ama albümde Serhat çalmamış , Kancanın bascısı Özgür çalmış, hatta klipte de o oynamış..Şimdi bütün bu öğrendiklerimi size anlattım ama , bende hiç bişey anlamış değilim aslında 8O 😀Hot-tequila demiş ki:Çare eski ve sağlam bi grup yıllarca nazda çaldılar. tecrübeli müzisyenlerden oluşuyor. Sakın sataşma hahim21 demiş ki:care grubunu hic duymadim herkes bir yerde calip soyleye bilir bu cok normal ii bir muzisyen projelerde yer almalidir buda cok ii bir sey ozgur arkadas icin heralde birde yalniz adini duymadigim bir grup icin yorumum yok her nekada gusel deseler de dinlemem lazim bakicam simdi
Firewall demiş ki:Bir ay kadar sonra , bana gelip davulcunun Serkan olacağını ve benimde yeniden Çarenin içinde yer almamı istediklerini söylediler.