Serinin Calla'nın kurtları hariç diğer kitaplarının tümünü okudum.Saolsun kankam rüstem "3'ün çizgileri" ve "Çorak Topraklar" ı fotokopiyle ulaştırmıştı bana...Karmaşık bir anlatım zaman ve mekan içinde o kadar sık yer değiştiriyorsunuz ki yorucu olmaya başlıyor.Lovecraft kadar olmasa da s.king'in tasvirlerine rağmen kafamda canlandıramadığım bir sürü sahne var aklımda,öncelikle bu "incecik" denen kayıp ruhların şeffaf amplifikatörü...Adam anlattıkça başıma ağrılar girmişti...En güzel kitap üçün çizgileri'dir.İlk kitap diğer kitaplar için bir index niteliği taşımasından başka bir şey değildir,sıkıcıdır eminim sonunu zor gören çoktur.
Büyücü ve cam küre'nin sonunun matrix gibi ticari bir şekle sokulduğunu gördüğümde "yeter artık okumayacağım adam 15.kitapta bile götürmeyecek kara kule'ye" dediğimi hatırlıyorum kankaya..Mono Blaine iyi bir fikir ve mükemmel bir aletti internette tasvirlerini görmüştüm sonra aradığımda bulamadım..
Büyücü ve cam küre'nin sonunun matrix gibi ticari bir şekle sokulduğunu gördüğümde "yeter artık okumayacağım adam 15.kitapta bile götürmeyecek kara kule'ye" dediğimi hatırlıyorum kankaya..Mono Blaine iyi bir fikir ve mükemmel bir aletti internette tasvirlerini görmüştüm sonra aradığımda bulamadım..