bu arada beni tanıyan varmı???
ben tanıyorum, abdullah'sın sen...strongerock demiş ki:bu arada beni tanıyan varmı???
AluminiumBass demiş ki:Gazi Üniversitesi'ndeki konser için başarılar diliyoruz. Çalıştığımız için, gelemeyeceğiz, ama Biziz'deki konserde sizleri dinlemeyi fırsatı bulacağız. Ben üniversitedeyken Iron Maiden'i çok dinlerdim - 80'li yıllarda ama. Daha çok yeni parçaları mı çalıyorsunuz?
deerrudolf demiş ki:Bruce döneminden 2'si 90'lı yıllardan biri 80'lerden ise 3 Bruce oluyor.
Ya arkadaşlar, bir konserde de Afraid To Shoots Strangers çalın. Memlekette Iron Maiden coverlayan bir Tanrı kulunun aklına gelmez şu parça.
Başlangıcı yavaş ama alttan alttan gelen enerji kendisini nakaratta dışa vuruyor ve işte o zaman coşmamak elde olmuyor.
junkcan demiş ki:deerrudolf demiş ki:Bruce döneminden 2'si 90'lı yıllardan biri 80'lerden ise 3 Bruce oluyor.
Ya arkadaşlar, bir konserde de Afraid To Shoots Strangers çalın. Memlekette Iron Maiden coverlayan bir Tanrı kulunun aklına gelmez şu parça.
Başlangıcı yavaş ama alttan alttan gelen enerji kendisini nakaratta dışa vuruyor ve işte o zaman coşmamak elde olmuyor.
Haklısın 3 tane Bruce var yanlış yazmışım pardon 🙂
Afraid To Shoot Strangers 2-3 aydır aklımızda ama fırsat olmadı işte. Bir de biraz daha hızlı parçalar ekledikten sonra alttan bir Afraid patlatırız kim bilir 🙂
deerrudolf demiş ki:junkcan demiş ki:deerrudolf demiş ki:Bruce döneminden 2'si 90'lı yıllardan biri 80'lerden ise 3 Bruce oluyor.
Haklısın 3 tane Bruce var yanlış yazmışım pardon 🙂
Afraid To Shoot Strangers 2-3 aydır aklımızda ama fırsat olmadı işte. Bir de biraz daha hızlı parçalar ekledikten sonra alttan bir Afraid patlatırız kim bilir 🙂
Hobaaaa... 😆
SurguN demiş ki:.... Arkadaşlar bir iki eleştirim olacak nasıl karşılarsınız bilemem ama....
Malesef videonuzu izlemek gibi bir gaflette bulundum zaten baştan sona kadar izleyemedim de kısa kısa bölümlerle izledim.... Önce kendimi kandırmaya çalıştım tamam dedim videonun ses kalitesi düşük felan dedim ama olmadı bir yere kadar !!! Eğer bu işte biraz ciddiyseniz;
1- Öncelikle repertuarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.... Artık yetmez mi ??? Hep aynı şarkılar Tarzınızda coverlayabileceğiniz Çok fazla alternatifiniz varken biraz daha özenli seçimler yapmalısınız...
2- Davulcu arkadaş sanırıjm daha ÇOK yeni eğer değilse bile bence "0" dan yeniden başlamalı...
3- belki konser heyecanındandır bilemem ama gitarist arkadaşların hatalarını yazmak yersiz olur... Sonuçta herkes her daim hata yapıyor... hata yapılmazsa şaşmak lazım.. yani gitarist arkadaşlar öncelikle AKORD larını kontrol etmeli bence...Bkz: Tüm clean arpejler...
4- Şarkı söyleyen arkadaş'a (vokalist diyemiyeceğim)... Bilmiyorum ilk deneyimi mi ?? ama Kesinlikle doğru sesten girdiği Tek bir parça YOK !! video ne kadar kalitesiz olursa olsun bu durumu örtbas edemiyor...
Amacım kötülemek değil ama baktım ki hatalarınız dile getiren kimse yok... Eğer bu yolda devam etmek gibi bir düşünceniz varsa başından uyarılmalısınız...Birçok müzisyen yada Çalgıcı bu yollardan geçmiştir herkes hataları yüzlerine vuruldukça daha başarılı olmuştur BEN bunu şahsen çok yaşadım haa dersenizki acısını bizden mi çıkartıyorsun HAYIR !!! öyle bir kompleksim yok... haaa dersenizki senin haddine mi birader.. o zaman eywallah ama gün gelir bir başkası ÇOK daha ağır eleştirirse o zaman canınız yana bilir... yeterki hevesiniz kırılmasın sonuçta medeni cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum... Gün gelirde bu lafları yerim ben dilerim ki....
İyi çalışmlar... Bol çalışmalar....
gbanes374 demiş ki:zaten o konser ilk konserleriydi, zaman biraz erken olabilir, ama umuyorum ki stüdyolarını tamamlayınca 😉 daha düzenli çalışıp halledicekler bu işi, belki de ilerde biziz de programa çıkar onlar da... 🙂
bence, iş yapmayan, kalitesiz, grup içi uyumun 0 olduğu ve elemanlarının kendi kriterlerinde yeterli olamadığı gruplar barlarda programa çıkmamalı da onun için demiştim... umutluyum yani... 😉SurguN demiş ki:Ayrıca...BİZİZ'de programa çıkmak bir kıstas veya bir profesyonellik ölçütü değil bence... yada bunu belirtmek bir gövde gösterisi hatta ve hatta MARİFET hiç değil...gbanes374 demiş ki:zaten o konser ilk konserleriydi, zaman biraz erken olabilir, ama umuyorum ki stüdyolarını tamamlayınca 😉 daha düzenli çalışıp halledicekler bu işi, belki de ilerde biziz de programa çıkar onlar da... 🙂
bugünün yorumu için sana teşekkür ederiz can... :?junkcan demiş ki:Çalışmadan döndük, pestilim çıktı, hem kendi stüdyomuzda hem de Kutu'da çalıştık. Güzeldi. Bazı şeyler daha iyi oturdu. Bir şarkıda sorun görüyorum ben birazcık onu da hallederiz. Umarım konser iyi olur.