Şimdi affınıza sığınarak tamamen objectif tüm içtenligimle karaleke hakkındaki görüşlerimi sunacagım....
Birincisi eski vocaliniz erkek olan arkadaş ne gitarın notasıyla alakalı nede şarkılarla alakalı bir sesi vardı neyse iyiki deiştirmişsiniz o iyi olmuş deiştigi...
Gelelim yeni vocale...
Bayan arkadaşımın sesi gerçekten duygulu fakat bazı yerlerde yeterli incelige çıkamadıgını düşünüyorum, zaten babamdan kalın sesi var hayretle izlemiştim....Sahnede hiçbir aktifligi yok kendileri pek bir mutsuz söyledigi müzikten hiçbirzewk almıyor sanırsam.Söz olmayan yerlerde geçip köşede oturuyor kanımca bu seyirciye büyük hakarettir,saçmalıktır...Mikrofonu ayaklıgından birkere bile çıkarmadı biziz konserinde okadar pasif yani suratda beş karış...
Gitaristlerin tonları çok daha iyi olabilir ritim tonunda okadar fazla middle neden açıyorlar sanırım öyle seviyorlar ama ben beyenmedim tonu , Trooper şarkısını çalamıyorlar ne yalan söylüyüm , trooper ın second riff indeki hammer on pull off ları yapamıyorlar , armoni diye birşey kalmıyor ortada ama emek veriyorlar işlerine eywallah ama daha çook çalışmaları lazım , sololar zaten hiç olmadı biziz konserinde.Bence yani...
Aynı şekilde fear of the dark ın ritimlerindede mute teknigi kullanılan yerlerde bunu yapmassanız ortaya gürültü çıkıyor öylede oldu , slidelar çok sönük ve yetersizdi,Gitaristlerde biraz hareketlense seyirci daha mutlu olacak...
Basscıyı değiştirdinizmi bilmiyorum ama bizizdeki eleman sağlam çalıyodu , penayla çalıo ama o ayrı konu kendi seçimidir doğru çalıor sorun yok...
Davulcu can çok eksiksin çaldıgın davul heavy deil bırak heavy i metal i tam bir punk davulu tüm şarkılar dıp tas dıp tas trampetle attack crosslar çok yetersiz çok boş zilleri çok yetersiz...Çok çalış umarım geliştirirsin iron maiden çaldıgınız için gözüm tuttu ama pek çalamadınız daha doğrusu çalmaya çalıştınız neyse ilerde umarım iyi olur.
Ha birde unutmadan seyirci sizi alkışlayınca teşekkür etmek gerekir.Birde Hammerfall çaldınız ama metronom sorunuuz var feci şekilde ve buda çoğu amatör grubun çoktan aştıgı , aşması gerektigi bir sorundur bu kötü...2 yıllık grup bu sorunları çoooktaan aşmış olması gerekirdi diye düşünüyorum , Bunların hepsi kendi fikrimdir katılmayabilirsiniz saygı duyarım söylemek istedim hepinize başarılar sevgiler saygılar...
UP THE IRONS !!!