Beste güzel olacağa benzer ancak daha üzerinde çalışmam(ız) gerek. Hayırlısı olsun artık ne diyim.
funnyasme demiş ki:ne tarz calıyosunuz?
örnek olarak kimler mesela?
Erebos demiş ki:Burada kime laf etmeye çabalıyorsunuz?
İkinci yazılanların konuyla bağlantısını kuramadım. Ayrıca caz kalıplarını sevmeye bilirsin, hatta torna tezgahı sesi gibi geliyor olabilir. Ama aynı tavırla çoğu insan sizin yaptığınız müziği "kuru gürültü" olarak nitelendiriyor.
Erebos demiş ki:Burada kime laf etmeye çabalıyorsunuz?
İkinci yazılanların konuyla bağlantısını kuramadım. Ayrıca caz kalıplarını sevmeye bilirsin, hatta torna tezgahı sesi gibi geliyor olabilir. Ama aynı tavırla çoğu insan sizin yaptığınız müziği "kuru gürültü" olarak nitelendiriyor.
akinu demiş ki:Kişinin söylediğinin ötesinde lafa anlamlar yüklemek, lafı başka yöne çekmek her zaman için gereksiz çatışmaları getirir. Bence burada son mesajlarda olan bu. Yanlış anlama var; yanlış anlaşılanın üzerinden cevap yazma söz konusu. Boş yere kırmayın birbirinizi. Sonuçta büyük ihtimalle tanışmıyorsunuz bile. Belki tanışınca birbirinizi seversiniz. Forumlar, kişinin tam olarak ne dediğinin rahat anlaşılamadığı yerlerdir. Çok gitmeyin bunların üzerine.
polemik yaratmayın. burda müzik türlerini yarıştırmıyoruz . bu iş için başka sayfa ve topicler var.junkcan demiş ki:akinu demiş ki:Kişinin söylediğinin ötesinde lafa anlamlar yüklemek, lafı başka yöne çekmek her zaman için gereksiz çatışmaları getirir. Bence burada son mesajlarda olan bu. Yanlış anlama var; yanlış anlaşılanın üzerinden cevap yazma söz konusu. Boş yere kırmayın birbirinizi. Sonuçta büyük ihtimalle tanışmıyorsunuz bile. Belki tanışınca birbirinizi seversiniz. Forumlar, kişinin tam olarak ne dediğinin rahat anlaşılamadığı yerlerdir. Çok gitmeyin bunların üzerine.
arkadaş sanırım üzerine alınmıştı benim dediklerimi. ben orada caz müziğine laf etmedim kesinlikle.sadece müziğin içine farklı öğeler katmadan müziği beğenmeyen insanlara biraz yüklendim.
ayrıca arkadaşın kendisi de heavy metal davulcusuymuş sanırım 🙂
downender demiş ki:Gençlik boşverin bu gereksiz olayları zaman müzik zamanı..............
Vokal arıyormuşsunuz galiba ne oldu ondan haber verin bakalım ne zaman grup toparlanıyo ne zaman konser var açıklama yapın bakalım siz Black Tooth un kardeş grubu sayılırsınız ilk defa beraber konsere çıktık bizim ilk di sizin de ölemiydi bilmiyorum tabiii............. 😀
Ne oldu vokalist arkadaş neden ayrıldı ? Umarım çok iyi birini bulursunuz yanlız bir de ricam olcak biraz bestelere ağırlık verin hemde cover ladığınız tarzlarda besteler bizraz alem müzik görsün.........
scolD demiş ki:Başarılı ve göze batan bi grupsanız,her zaman laf atanlar,ortamı bulandırmaya çalışanlar olcaktır...uğraşmayın bile!!
kabir demiş ki:dostum soyle guzel bı demo yapın bari yakın zamanda ya hadi kıstan beri vokal arıyonuz abi ne bu sansızlık sizdeki anlamadım ki??hadi yapın bi demo artıkın