- Konu Sahibi Konu Sahibi
alpago demiş ki:konserde başarılar beyler :metalhead
eyvallah sağolasın
alpago demiş ki:konserde başarılar beyler :metalhead
MeSSiaH_sic demiş ki:davulcuları acaip bi adammış diye duydum.. görecez artık..
junkcan demiş ki:MeSSiaH_sic demiş ki:davulcuları acaip bi adammış diye duydum.. görecez artık..
yok öyle bir şey, yalan 🙂
_KehaneTEmre_ demiş ki:junkcan demiş ki:MeSSiaH_sic demiş ki:davulcuları acaip bi adammış diye duydum.. görecez artık..
yok öyle bir şey, yalan 🙂
Doğru doğru çok garip biri.Başım ağrıyo diye asprin istedim bana extazi cinsi bi uyuşturucu hap verdi konserden önce , kötü adam . Sonrada niye kafayı buldum diyince aç karnına içmişindir , biranın üstüne içmişindir gibi bahaneler uydurdu.😛😛😛
Geyik yapasım geldi niyeyse kusura bakmayın efendim forumunuzu kirlettim 🙂 Sadece konserde başarılar demek için girmiştim forumcugunuza.
2.A.M. çalcakmısınız bakıym konserde ? Yada Blaze li albumlerden bieşy istiyorum ben 🙂
Ha bu arada Can bey güzel bir organizasyon daha istiyorum ben sizden efendim zahmet olmaz ise 🙂 Karaleke ile şöyle bi Maiden gecesi cinsi bişeyler fena olmaz mesela sizde uygun görürseniz elbette böyle bir fikri...😉
_KehaneTEmre_ demiş ki:Bak şimdi yaa . Çağardında gelip çalmadıkmı ? Ayıp ettin sen bizi çağarmamakla ordanda çok alındık sana ama çaktırmıyoruz 😛
Abi dedigin gibi bi lokomotif yapalım , ama konuşulsun aynı parçaları çalmasın gruplar 😉
Haa bu arada pırasa yeme Cırcır olmassın Anlayana 😉
_KehaneTEmre_ demiş ki:Yok yok geyik yaptım olm 🙂 4 grup olursa zor olur sonra yaparız bişeyler 😉 Başarılar konserde kocaman...
discouragedone demiş ki:Tebrikler Cancım.Afiş güzel olmuş..yavaş yavaş kapıosun bu işi 😛
azariah demiş ki:eheh sayfanıs güselmiş..böle bi grubun olduğunu bilmiodum acıkccası.. dinlemeye gelicem...
rockstain demiş ki:oh be ben de studyobizz'in telefon nosunu ariodum koca forumda su posterde bulabildim iyi mi 🙂