- Konu Sahibi Konu Sahibi
www.karaleke.org Fotoğraflar kısmı açılmıştır. Heavy Metal 2 konserinden fotolar ve eski fotolardan bir şeyler eklendi...
junkcan demiş ki:
guitar352 demiş ki:Konser yaklaşıyo arkadaşlar,başarılar
coşalım,coşturalım :metalhead :metalhead
MegaDave demiş ki:guitar352 demiş ki:Konser yaklaşıyo arkadaşlar,başarılar
coşalım,coşturalım :metalhead :metalhead
bıragh yaw, ne coşacaz, iyi kötü çalar işimize gücümüze döneriz 8)
wastelander demiş ki:siz iyi çalmaya bakın, sizin için iyi bir fırsat olabilir bu konser, beste çalsanız süper olur 😉 imkan olursa biz de orda olur destekleriz sizi 🙂 sıçma lafını da bırakın, işinize bakın, sıçınca sıçtık dersiniz, sıçmadan sıçacaz denir mi 😆 çok boktan bi yazı oldu :mrgreen:
_KehaneTEmre_ demiş ki:Konserde başarılar ...
Grup sıralamasını beyenmedim ben 🙂 Kömürcüler fazla yukarı çıkmış...
kolay gelsin...
Tüüüü yazık oldu.... 😢 Biz de sana kızcaktık Can "Böyle orgaznizasyon mu olur!?!" diye... Neyse uyardığın iyi oldu bizleri... 🙁junkcan demiş ki:DUYURU!!!!
Ayrıca KaraLeke grubunun ve herhangi bir elemanının organizasyonun düzenlenmesiyle (çıkıp çalmak dışında) hiçbir ilişkisi yoktur.
gbanes374 demiş ki:Tüüüü yazık oldu.... 😢 Biz de sana kızcaktık Can "Böyle orgaznizasyon mu olur!?!" diye... Neyse uyardığın iyi oldu bizleri... 🙁junkcan demiş ki:DUYURU!!!!
Ayrıca KaraLeke grubunun ve herhangi bir elemanının organizasyonun düzenlenmesiyle (çıkıp çalmak dışında) hiçbir ilişkisi yoktur.
fjallstorm demiş ki:Dostum bu kötü haberin hepimizi üzdü... Ben sizi dinlemeye gelcektim yaw...Neyse artık yapcak bişey yok yola devam...
Saygılar...
junkcan demiş ki:_KehaneTEmre_ demiş ki:Konserde başarılar ...
Grup sıralamasını beyenmedim ben 🙂 Kömürcüler fazla yukarı çıkmış...
kolay gelsin...
Sağolasın Emre, inşallah utanmayız, s.çmayız...
_KehaneTEmre_ demiş ki:Ha bide gözüme takıldı imzanı düzelt Menejer diye bişey yok Menajer olucak 😉
deerrudolf demiş ki:Hadi lan... 😆
Bu arada pazar günü orada olmaya çalışacağım. Olamasam da şimdiden başarılar hacı. Salla ya, sıçacaksın da ne olacak sanki. Hem halay çeker millet, fena mı... 😆