Ulan saçmalamayın kim wasp çalcak bize? Yorulduysanız biraz ara verin dinlenin anasını satıyim, kaç tane grup var ki sizin tarzınızda çalan?
Belki Can'ın söylediği gibi yüzbinleri üzmeyecek bu karar ama herkesin bildiği bir tayfa var, Rectifier, Mindcrime, Melatonin, Snf 64 ve bu gibi gruplardan oluşan. Ve bu insanların yakın arkadaşları. Bu insanlar hep birbirlerinden destek ve gaz alıyorlar. Karaleke'nin dağılması demek, konserlerde bundan sonra 1 heavy metal grubunun yerine ne olduğunu bilemeyeceğimiz bir grubun yer alması demek. Karaleke'nin dağılması demek bu bahsettiğim kişiler tarafından desteklenecek grupların 1 azalması demek, sanki çok fazlaymışız gibi, ayrıca konserlerimizi izleyecek kardeş grupların sayısının 1 azalması demek!
Herhangi bir konserde içeri girdiğimizde "ooo Karaleke de burdaymış" diyemicez bundan sonra! Zaten fazlasıyla küçük , kendi halinde (ama mutlu! 😀 ) bir komuniteyiz, onun için 1 grup da 1 gruptur!
Ben de şahsen çok çok başarılı bulmuyorum Karaleke'yi, Can'la da pek anlaşamayız hatta 😆 ama yine de çok üzüldüm! Hatta kızdım! :roll:
Neyse işte, eminim doğru yolu bulacaklardır zamanla, bulmazlarsa meşe odunlarımızı ıslatırız! :twisted: Di mi beyler????