tamam ben de arkadaşa bişey demiyorum zaten,lafım kişi ve kurumlara 😉
mavincigun demiş ki:Albümü aldım, dinledim.. Zaten çıktığını duyduğumda araştırmadım bile.. En ufak bi' tereddüt olmadı.. Kaan Altan Yıldız Tilbe'yle çalsın gider o albümü de alırım 🙂.. Dinlemeden önce "Ah keşke Genç Osman Yavaş da bu kadroda olsa" diye düşünürken, dinledikten sonra hemen sattım kendisini 🙂 "Kan Kokusu" Türk rock müziğinin en önemli albümlerinden biridir.. O yıllarda (ve hatta halen) dinlediğimde ne hissettiysem.. Aynı şeyleri "İkinci Yol"da da hissettim. Çok güçlü, başarılı.. Önemli bi' albüm... Alın, dinleyin!!!
danzig demiş ki:mavisakalın bir röportajı vardı; bizden kan kokusu tadında bi albüm beklemeyin türünden bir açıklama.. beklemiyoruz, çünkü Kaan Altan yokken o soundu asla yakalayamayacağınızı biliyoruz. neyse afedersiniz burası onların yeri değil.
Sidertha demiş ki:Parayla satınalınamayacak tek sey yetenektir. Ki biz bunun kimlerde olmadıgını cok iyi biliriz. Gazla reklamla ancak bir süre varolursun. Esas olan Metalci'lere tek agızdan ve hatta cakmak yaktırarak soyletecek bir besteniz varmı?
uzaktan demiş ki:Sidertha demiş ki:Parayla satınalınamayacak tek sey yetenektir. Ki biz bunun kimlerde olmadıgını cok iyi biliriz. Gazla reklamla ancak bir süre varolursun. Esas olan Metalci'lere tek agızdan ve hatta cakmak yaktırarak soyletecek bir besteniz varmı?
çok ayıp! sormazlarmı adama sen yeteneksiz adamlarla para, reklam içinmi birlikteydin diye?
hiç yakışmıyor bu tip yazılar, müzik konuşalım, sevende olur sevmeyende. neticede beğeni kişiseldir, neden bu saldırganlık?
Sidertha demiş ki:Selamlar arkadaslar tum Karapaks hayranları gibi ben de yarını iple cekiyorum. Konserde kimbilir bize ne sürprizler yapacaklar sololarıyla. Sevgili Benay arkadasımıza da daha fazla gazete okumasını tavsiye edecegim , ben gazetelerden alıntı yapıp yayınlamaktan yoruldum. Meslegı muzik elestirmenligi olan insanların bile gözunden kacmıs! ? olan enteresan yorumlarını hangi müzik bilgisiyle yaptı cok merak ediyorum. Esas olan Metalci'lere tek agızdan ve hatta cakmak yaktırarak soyletecek bir besteniz varmı?....