Çok güzel bir albüm yapmışsınız. Çok hoşuma gitti. Geçenlerde bir radyodaki söyleşinizi tesadüfen dinledim. Çok iyiydi. Başarılar....🙂
rock_and_rock demiş ki:albüm bence de gerçekten çok başarılı.bu tarz bir albüm daha önce hiç dinlememiştim.şarkılara karanlık,depresif bir hava hakim.bana kalırsa kan kokusu albümünü bile aşmış bir albüm olmuş her bakımdan(tabi katılmayan arkadaşlar olacaktır.) albüm öyle bir iki sefer dinlenip anlaşılabilecek bir albüm değil.bayağı bir dinleyip sindirmek gerekiyor şarkıları.çok çaba ve emek harcandığı belli.umarım devamı da en iyi şekilde gelecektir.. 😀
Konserlerde,''Lan N'oldu" ve "Püf Püf" çalıyor musunuz?hep bunu sormak istemişimdir 😛Tortu demiş ki:Övgüler için sonsuz teşekkürler...Yüreğimiz ferahlıyor.
Yergiler için sonsuz teşekkürler...Titizliğimizi tetikliyor.
Eskişehir konserinde izleyici kalitesi çok yüksekti, fena duygulandım.
O konserde bişey anladım ki yaratılan değerler yaratıcısında kalıyor, lafa gerek yok. İki Yol'u ve Balta'yı çalarken yaşadığımız izleyici katılımı, "Lan N'oldu" ve "Püf Püf" için gelen israrlı istekler, katkıda bulunmaya çalıştığımız kültür ortamının çok vefalı olduğunu gösteriyor.
Eğlence?
Elbette eğlendik ama ötesi de vardı.
Ötesi hep olmalı...Bence rock müziğin temel ilkelerinden biri bu.
Sevgiler..