Arkadaşlar,bilinmesi gereken birşey var;parça bana hiç de tek düze gelmedi.Ben üzerinde oynanmaması taraftarıyım.Çok alakasız gelebilir ama Alt'ın şarkısı Siyah'tan aldığım tada benzettim parçanızı.Siyah'ın riff'lerinide çok severim.Bu tarz şeyler birçok insana tek düze gelir.Bana hiç de öyle gelmiyor.İstenen ton yakalandıktan sonra isterse iki nota arasında gidip gelsin,banane,benim hoşuma gidiyor.Ben bu insan evladını çözemiyorum zati,ne yapsan yaranamazsın.Tutturmuşlar bi solo olmazsa olmaz diye.Bir gitaristin illa ki virtiözlüğünü göstermesi gerek,illa ki abidik gubidik bi solo duyacaklar.Ben şahsen basit melodileri çok severim.Daha anlaşılır olduğu için değil,kanıtlama çabası olmadığından dolayı samimi geldiği için.Tutturmuşlar bi solo yukarı solo aşağı..Belki parçanızda davullar üzerinde oynanabilir,ziller biraz daha tizleştirilebilir ya da tam geçişin yapılacağı sırada minik bir aksaklık eklenebilir.Tüm bunlar bir yana parça gayet şahane,hiç de öyle tek düze falan değil,çok bilen çok düze şeyler yapsın.
Bu arada Çeşme'de bir dövmecideyim.Haliyle bu tarz parçalar çalmaya müsait bir mekan.Her nekadar diğer elemanların tarzları kusma isteği uyandırsada bizede kendi müziğimizi dinleme hakkı tanınıyor.Hele bi tanımasınlar.Zaten sezon açılmış,bir de dövmeci aramayı istemezler herhalde.Tabi ben kınacıyım,kalıcı dövme eğitimine girmek üzereyim,hayırlısıyla.Allam seçtiğim mesleğe bak 😀
Baraj dolusu saygılar 🙂