helal
-Alcohollica- demiş ki:
Kasatura nın iyi geçen son if kosnerinden önce bir Kasatura hali 😀 8)
sırayla Anıl(bateri),Ulaş(solo),Kaan(ritm-vokal),Umut(bass)
Heavy Yeahhhh :twisted:
dur sizin resimlerinizide atacam bekleyin 😀
Saol teşekkür ederim 🙂.Ayrıca daha kapışmadık ama sonucu önceden görmüşsün,hiç şansın yok 😛.Drednat demiş ki:Ulaş'ı çok sevdiğimiz için ilgiyle takip ettiğimiz bir grup. Ayrıca bu dostumuz ankara'da dolmuşla gidilebilen bir yerde kapışma sonucunda beni yenmiştir 🙂
p.s : bunlar işin eğlencesi yok kapışma falan 🙂
Haspin demiş ki:Saol teşekkür ederim 🙂.Ayrıca daha kapışmadık ama sonucu önceden görmüşsün,hiç şansın yok 😛.Drednat demiş ki:Ulaş'ı çok sevdiğimiz için ilgiyle takip ettiğimiz bir grup. Ayrıca bu dostumuz ankara'da dolmuşla gidilebilen bir yerde kapışma sonucunda beni yenmiştir 🙂
Tamam peki yarın görüşürüz çağdaş bey 🙂.Hem önemli olan dostluk iyi vakit geçirmek dileğiyle.Şimdiden söyleyeyim yenilince fazla üzülme 😛.Görüşürüz...Drednat demiş ki:Haspin demiş ki:Saol teşekkür ederim 🙂.Ayrıca daha kapışmadık ama sonucu önceden görmüşsün,hiç şansın yok 😛.Drednat demiş ki:Ulaş'ı çok sevdiğimiz için ilgiyle takip ettiğimiz bir grup. Ayrıca bu dostumuz ankara'da dolmuşla gidilebilen bir yerde kapışma sonucunda beni yenmiştir 🙂
hahah tabiki de $ansım yok 🙂 One Çaldık diye artislik yapmı$sınız sırf yarın için an itibariyle sadece $arkının solosunu çıkardım 🙂 Sana doğaç çal dediğimde in$allah one çalmazsın 🙂 Armonik atmayı falan öğren çok sıkı$ırsam oradan bastırırım 🙂 Çirkefimdir 😛
pennywiseq2 demiş ki:öncelikle hırsınız için tebrik ederim
anladgm kadarıyla hepiniz lise öğrencisisinz,yaşınıza göre oldukça iyi çalıyorsunz.Yalnız vokal arkadasın biraz daha calısması gerekiyor,şarkılarda tonlama adına birşey yok...
tekrar tebrik ederim...
kaan bap demiş ki:Saol yorumun için lise öğrencisi olmamdan dolayı...
30 HAZİRAN BİZİZ ROCK BAR KASATURA KONSERİ
ve 2 TEMMUZ IF PERFORMANCE HALL KASATURA KONSERİ
gelip dinlemek isteyen herkesi bekleriz
metal up your ass :twisted:
HiPnO demiş ki:kaan bap demiş ki:Saol yorumun için lise öğrencisi olmamdan dolayı...
30 HAZİRAN BİZİZ ROCK BAR KASATURA KONSERİ
ve 2 TEMMUZ IF PERFORMANCE HALL KASATURA KONSERİ
gelip dinlemek isteyen herkesi bekleriz
metal up your ass :twisted:
Eheh kaan bende lise öğrencisiyim ama hiç bu bahaneye sığınmamıştım 🙂 en azından artık sığınmıyorum 😛 ... Dostum güç içinde onu çıkart yeter... Biraz kontrol altına alman lazım o kadar yoksa birşey eksik değil sende... 😉
Gelip dinlemek isterdim ama şu anda anamurda hormonsuz muzlarla bir tatil yapıyorum 😀 keyfim yerinde ankaraya dönünce ilk konserde yanındayım kasaturanın...
Kendinize iyi bakın... Sevgiler saygılar... 😉