Haspin demiş ki:Gitarları D ye almak çok zahmetli iş aslında üşeniyorum şahsen ama vokal bakımından doğru D ye alsak daha güzel olabilirdi gerçekten.
😀 ya o değil şimdi tamamen D ye almayı ben DGCFAD olarak anladım doğru anlamışımdır herhalde.Her provadan önce almak zor.1 kere aldıktan sonrada hep D de kullanmak daha zor.Çünkü evde hep gitar çalıyorum eve gidince normal akorda provalarda da D ye almak zor oluyo.Bi de benim elektro gitarım wolf diye bi gitar akord zaten tutmuyo bi de değiştirince hep kombo oluyo sorun oluyo.İnşallah önerini yanlış anlamamışımdır D ye almak konusunda 😳 Önerin için çok teşekkür ederim.Bunu deneyeceğiz muhtemelende daha iyi sonuç alırız.Skull_KruSher demiş ki:Haspin demiş ki:Gitarları D ye almak çok zahmetli iş aslında üşeniyorum şahsen ama vokal bakımından doğru D ye alsak daha güzel olabilirdi gerçekten.
Gitarları her provadan önce D ye çekmeyeceksiniz 1 kere yapacaksınız bunu ve hep öyle kullanacaksınız. E de düdük gibi ses çıkıyo m.k. gitardan öyle çalınır mı be!
Eyvallah cantu sizede iyi şanslar iyi bir konser olur umarım.Herkesi bekliyoruz konsere güzel bir gün olacak...HiPnO demiş ki:İyi şanslar kardeşlerime... Birlikte çok iyi bir konser vereceğiz... Kafaları kopartmak ilk hedefimiz... Bol şans diliyorum...