- Konu Sahibi Konu Sahibi
saolun beyler zaten o pogocular ve headbang ciler de bizi gaza getirdide arkadaşın pogo sırasında kafasını yarması biraz kötü oldu tabi ama genede teşkkürler saygılar...
Slapper88 demiş ki:kimseyi karalamadım ben karalasam foruma yazamazsın bile gerginlik yapmaya gerek yok ama çok istiyorsan sende benim açıımı gör sende beni karala ayrıca benim gbi düşünen bir çok insan war neyse çok konuşmakta fayda yok eyw.
Teşekkür ederim 😀.Evet yazdığın gibi hatalarımız oldu.Onları düzeltmek için uğraşıyoruz.Vokalimizde farkında bunun kendini geliştirmeye çalışıyor.Ergenliği atlatınca da daha iyi olacak.Bateristimizde fazla heyecan vardı,bi türlü sakin olamadı 😛.O da inşallah diğer konsere düzeltecek hatalarını.problemnber_et demiş ki:Konseriniz çok iyiydi. Birkaç hatanız olacak elbette bunda büyütecek bişey yok; zaten profesyonel grup değilsiniz adı üstünde amatör grupsunuz. Konseri ele alcak olursam:
Vokal Ergenlikten dolayı galiba Fazla iyi değildi.Ama ileride çok daha iyi olabilir
Lead gitaristinize diyecek yoktu.İleride bu hızla devam ederse uçar heralde😀
Bateristiniz arada bi ritm kaçırdı ama süsleyerek fazla farkettirmedi.İdare ederdi.
Bass'a diyecek bişey yok çok iiydi...
İnşallah diğer konserler daha iyi olur sert kalın...