slmakk99 demiş ki:Ya konser aslında o kadar berbat deildi abi sadece organizasyon iirencti amfi bulmak içn bi tarafımızı yırttık.ama genede iidiniz başarılar....mayısta gene geliorum bu sefer kamerayla şaheserler yaratcam😀😀😀
architect demiş ki:slmakk99 demiş ki:Ya konser aslında o kadar berbat deildi abi sadece organizasyon iirencti amfi bulmak içn bi tarafımızı yırttık.ama genede iidiniz başarılar....mayısta gene geliorum bu sefer kamerayla şaheserler yaratcam😀😀😀
önce size biraz sitem edeyim..
hangi bar gruplara amfi veriyor. vermiyor her grup kendi amfisini getirir..ben sahneye bir bas birde gitar amfisi koydum isteyen kullansın diye.hiç bir kira bedeli istemeden...ha size bir amfi daha lazımmış onuda siz bulacaktınız...aslında perşembe günü sizden birisiyle bu konuyu konuşmuştuk..
davul 0 yeni aldık...bir kac arkadaşımız gelip tonlamasını falan yaptılar demekki bazı vidaları iyi sıkmamışlar.ama davulcu kardeşim gercekten işi iyi idare etti.sagolsun.. bu tip hatalardan ders alıp daha iyi olmaya calışıyoruz..
terinizine saglık ..
daha iyi koşullardaki konserlerde görüşmek üzere..
-Alcohollica- demiş ki:Bu arada Reşit Baba her türlü zorluğa rağmen Bar yeni açılmış daha her şey yeni olmasına rağmen gruplara bira ayırıp bizede ikram ettiğin için çok sağol harbi Reşit Babasın yani saygılar...
HiPnO demiş ki:-Alcohollica- demiş ki:Bu arada Reşit Baba her türlü zorluğa rağmen Bar yeni açılmış daha her şey yeni olmasına rağmen gruplara bira ayırıp bizede ikram ettiğin için çok sağol harbi Reşit Babasın yani saygılar...
Neeeeee bira mı ??? Biz niye almadık ? 🙂 Yaaaaaa pöfffffff 😀 Ya o günde biraya ihtiyacım vardı çok 😛 Neyse bir dahakine şarap verirler 😀
Kasatura 4 parça çaldı biraz talihsizlik oldu... Keşke parçalarımızdan bir kaçını verebilseydik 🙂 aksine 12 parça çaldık biraz uzatmamız istendi... Daha iyi olucak kasatura eminim... Başarılarınızın devamını diliyorum dostlarım... Dost kelimesi az kardeşlerim onlar benim 😛
Eheh saol Tuncay abi.Bak o resimleri iyi sakla ilerde çok değerli olcak 😛kurukahve demiş ki:kasatura hayranları, anıl ve ulaş'ın çocukluk resimleri kutunun resim duvarında sergiye açılmıştır. (ha ha :twisted: ) görmenizi tavsiye ederim. şaka bi yana o iki masum çocuğun şu an ortalığı sallayacaklarını kim bilebilirdiki.
başarılar beyler... iyi gidiyorsunuz...
architect demiş ki:slmakk99 demiş ki:Ya konser aslında o kadar berbat deildi abi sadece organizasyon iirencti amfi bulmak içn bi tarafımızı yırttık.ama genede iidiniz başarılar....mayısta gene geliorum bu sefer kamerayla şaheserler yaratcam😀😀😀
önce size biraz sitem edeyim..
hangi bar gruplara amfi veriyor. vermiyor her grup kendi amfisini getirir..ben sahneye bir bas birde gitar amfisi koydum isteyen kullansın diye.hiç bir kira bedeli istemeden...ha size bir amfi daha lazımmış onuda siz bulacaktınız...aslında perşembe günü sizden birisiyle bu konuyu konuşmuştuk..
davul 0 yeni aldık...bir kac arkadaşımız gelip tonlamasını falan yaptılar demekki bazı vidaları iyi sıkmamışlar.ama davulcu kardeşim gercekten işi iyi idare etti.sagolsun.. bu tip hatalardan ders alıp daha iyi olmaya calışıyoruz..
terinizine saglık ..
daha iyi koşullardaki konserlerde görüşmek üzere..