eyvallah saolasın ama bütün enerjimizi seyircimizi yarına sakladık bestede cabası herkesi bekliyoruz😉ugur_gtr demiş ki:Çok iyiydiniz karı gayrılar...
O nasıl bi bastı gümbür gümbür
Kros desen öyle
Gitarlar desen giuff
Kaanım da böğürdü tüm gücüyle
Besteyi de yarına saklayamadınız yoğun ısrarlardan😀
Eyvallah sağolasınNuMetalFan demiş ki:HeXa'dan Kasatura'ya ;
İyiydiniz dostlar. Yaşasın metal ...
Çok teşekkür ederiz 🙂 .Bireysel olarak kendimizi geliştirmeye (enstrüman hakimiyeti gibi) çalışıyoruz.Aynı zamanda da grup devam ediyor.Besteyide bitirdik.Yorumun için saol.Görüşürüz...Bronx demiş ki:2 dir izliyorum ve söylemeyi unutuyorum , biraz daha bireysel çalışın arkadaşlar bu yaşta çok iyi çıkış yakalarsınız bence , sonra grubunuza daha sağlam bir şekilde dönün.Ben sizi çok beğeniyorum. Görüşürüz 😉
Bronx demiş ki:2 dir izliyorum ve söylemeyi unutuyorum , biraz daha bireysel çalışın arkadaşlar bu yaşta çok iyi çıkış yakalarsınız bence , sonra grubunuza daha sağlam bir şekilde dönün.Ben sizi çok beğeniyorum. Görüşürüz 😉
eyvallah cantu güzel olcak yarın😉HiPnO demiş ki:Yarınki konserde kasatura, enterprise, ground zero ve
Kaçaaaaaaak çıkıcak...
Teşekkürler dostlar... Yarın görüşürüz 😉
bişi değil senin gibi bölye içi metalle yanan birinin bizi izleyip beğenmesi ne mutlu bekleriz gene😉Scott_Columbus demiş ki:Teşekkürler. More Slayer More Gasoline More AlcohoL
sağol baybars elektirk kesintisi yüzünden gecikme oldu herkes çok bekledi çok sıkıldı ama sonra herkes beklediğini aldı diye tahmin ediyorum gelen herkese teşekkürler taşaklı konserdi 😉_NightmarE_ demiş ki:Gerçekten güzel bi konser oldu(2 saat bekleme hariç).Ortalığın damına koyuosunuz walla helal olsun yalnız besteyi çalmamanız kötü oldu ya..
saolasın yiğit sevindim valla ne diyim😀skbclyro demiş ki:bole grup olmaz...bole muzik olmaz...bole artiz bi gitar wokal olmaz...bi gun sıkıştırıp cukecez sana kaan...sora ulus heykeline asıcaz ..şklardan 😛 dewam gencler surekli takipteyim...hersey gayet ii 🙂 daha da ii olcak...
geldik de boynumuzun anuna koydunuz. acıyın a.q 25 yaşındayız bizler 😀-Alcohollica- demiş ki:bişi değil senin gibi bölye içi metalle yanan birinin bizi izleyip beğenmesi ne mutlu bekleriz gene😉Scott_Columbus demiş ki:Teşekkürler. More Slayer More Gasoline More AlcohoL
sağolasın tekrardan ikinici günde geldin ne diyim sana helal olsun gene bekleriz sert kal😉Scott_Columbus demiş ki:geldik de boynumuzun anuna koydunuz. acıyın a.q 25 yaşındayız bizler 😀-Alcohollica- demiş ki:bişi değil senin gibi bölye içi metalle yanan birinin bizi izleyip beğenmesi ne mutlu bekleriz gene😉Scott_Columbus demiş ki:Teşekkürler. More Slayer More Gasoline More AlcohoL
ama yine de çok eğlendik