baba özere sözüm var gelebilrsem gelicem ama kaan bana bi sözün var o bu konserde geçerliyse bana bi özel mesaj at .... anladın sen 🙂
Tamam anladım seni 😉 bekleriz konsere yeni gitarstmizide görmüş olursun 😛DemliScreamVokal demiş ki:baba özere sözüm var gelebilrsem gelicem ama kaan bana bi sözün var o bu konserde geçerliyse bana bi özel mesaj at .... anladın sen 🙂
ugur_gtr demiş ki:Sayın demmbarlar topluluğu...
Umut'a...:
Bu hükümet hem kel(sen😀) hem fodul üstelik...
Üstelik...
Hem kel hem fodul üstelik...
Ben bunu daha sevdiğim o terim...
Daha farklı bir terim...
Sayın basın mensupları...
Bu hükümet hem kel hem fodul üstelik EBLEHHH
hlööÖööö
Hoşbulduk çok güzel olucak!!!
Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz a.k....
-Alcohollica- demiş ki:Grubumuz adına çok önemli bir kararı açıklamak isterim arkadaşlar ben gitar & vokal olarak görevimde değişiklik yapıp sadece vokale geçtim ve grubumuza aynı zamanda "Enterprise" ın gitaristi olan Uğur u kattık artık grubumuz 5 kişidir karşınıza daha güçlü ve daha kaliteli bir sound la çıkacağız hepimiz için hayırlı bir değişiklik olur umarım..
GRUBUMUZA HOŞGELDİN UÐUR KARDEŞİM😉
Eyvallah punk tayfasınıda bekleriz😛dengesizpunk demiş ki:başarılar beyler orada olacağız
abi çok olmasada görüyoruz ama daha çok çalışabilirlermiş az yapıştırmışlar bizim gibi yapamzlar tabi gawat lööö tayfası olarak 1 akşamda bütün kızılayı doldurmz gibi bir yeteneğimiz var😀barker demiş ki:Afişleme nasıl ben pek dışarlarda yokumda etrafa bakar olun yoksa afiş haber verin 🙂 Hadi beyler başarılar hayırlı olsun uğurda görüşüz pazar günü 🙂