- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok sürelerde bir değişiklik olmayacaktır ekstradan impulse dinleyeceğiz güzel olacak metallica savaşlarında her zaman yanımda olan arkadaşım var nede olsa😉
tamam dır herşey palnlandığı gibi sürprizler arasında şerefde var şovlarımız falan neyse izleynce göreceksiniz zaten /şeref kamuflaj giymeyi unutma/ 😉😀DemliScreamVokal demiş ki:15.00 da Dip teyim yerimi ayırın dalarım Kaan konuştuğumuz şarkıyı önce söyleme döverim ben geldikten sonra!🙂
Lan yine Erken gelicem dersi mi assam 🙂
Yok yok 15.00 gibi oradayım!Duydunuzmu lan GOWATLAR! En öne yerimi isterim!Terslik çıkarmayın eve uğriyip baltamı alıp gelirim baak! 🙂
SONSUZA KADAAAAAAAAAAAAR DEMMMMMMSİZZZZZZ
ETERNAL !!!! IMMORTAL! sust la!
eyvallah cancım sağolasın çok şey kaçıracaksın ama neyse ders daha önemli😀 evet şovlar belirginleşmeye başladı konsere gelenler çok eğlenecek C.F.H. 😉Can_Dawul demiş ki:Kardeşlerim pazar günü dersanem olduğu için konsere gelemicem kusura bakmayın ama eminimki zaten herkesi feci şekilde çoşturucaksınız orda olmak çok isterdim.başarılar iki grubada
hahahha ben pasalka dahi lgiyinip gelsem mikamuflaj giymeyi unutma
gel gel ortam yaparız😛 şaka bir yana geliyormusun😀Scott_Columbus demiş ki:hahahha ben pasalka dahi lgiyinip gelsem mikamuflaj giymeyi unutma
-Alcohollica- demiş ki:tamam dır herşey palnlandığı gibi sürprizler arasında şerefde var şovlarımız falan neyse izleynce göreceksiniz zaten /şeref kamuflaj giymeyi unutma/ 😉😀DemliScreamVokal demiş ki:15.00 da Dip teyim yerimi ayırın dalarım Kaan konuştuğumuz şarkıyı önce söyleme döverim ben geldikten sonra!🙂
Lan yine Erken gelicem dersi mi assam 🙂
Yok yok 15.00 gibi oradayım!Duydunuzmu lan GOWATLAR! En öne yerimi isterim!Terslik çıkarmayın eve uğriyip baltamı alıp gelirim baak! 🙂
SONSUZA KADAAAAAAAAAAAAR DEMMMMMMSİZZZZZZ
ETERNAL !!!! IMMORTAL! sust la!
geliyorum tabii. Bak iyi ve sert çalın eski metalci bir ablamı da getiriyorum ona göre. Çok methettim sizleri-Alcohollica- demiş ki:gel gel ortam yaparız😛 şaka bir yana geliyormusun😀Scott_Columbus demiş ki:hahahha ben pasalka dahi lgiyinip gelsem mikamuflaj giymeyi unutma